Creeaza-ti parole puternice in cativa pasi simpli si usor de urmat

In centrele de service calculatoare Bucuresti tehnicienii se lovesc de o problema foarte comuna si periculoasa: parolele usor de spart, care permit programelor automate de spyware si malware sa infecteze calculatoarele personale si le permit hackerilor sa acceseze conturi de email care contin date personale.

Asa cum spune si un banc celebru deja in lumea digitala, cea mai mare problema pe care o vor infrunta copiii nostri va fi sa gaseasca parole si nume de utilizator originale. Crearea unei parole sigure si usor de memorat este grea intr-o lume in care un singur cuvant este deja foarte usor de “ghicit” chiar si de catre amatori. Ce parole folosim pentru conturile noatre? Cum le putem face sa fie mai greu de aflat?
Lungimea conteaza in privinta parolei, iar specialistii care lucreaza in service calculatoare Bucuresti recomanda folosirea a doua, chiar trei cuvinte legate intr-o singura parola. De exemplu, structura “marmeladabuniciicirese” este o parola mult mai puternica decat fiecare dintre aceste cuvinte scrise separat.
Un alt truc pe care il folosesc cei care depaneaza electronicele in centre service laptop Bucuresti este adaugarea literelor mari de tipar. Ca si numerele, acestea pun dificultati programelor de spargere a cordurilor. Un exemplu de parola puternica este “MarmeladaBuniciiCirese”. Numarul mare de caractere ingreuneaza procedeul de spargere a parolei.

Adaugarea unui numar sau a unui caracter special la aceasta parola o face si mai greu de spart: “MarmeladaBuniciiCirese78”. Caracterele speciale sunt cele care nu sunt nici cifre, nici litere, precum %, $, #, @, * etc. Programele si siteurile permit in general folosirea acestora, insa exista unele care nu le accepta, din motive tehnice.
In alta serie de parole se afla sirurile de caractere care par a nu avea nici o logica. Acestea pot fi formate din prima litera a fiecarui cuvant dintr-un motto sau o alta structura care este usor de memorat pentru tine. De exemplu, in service calculatoare Bucuresti se poate folosi parola “cntotfmp”, aparent ilogica, doarece nu exista cuvinte inteligibile. De fapt, literele provin din proverbul “ce nu te omoara, te face mai puternic”.

Aceeasi logica poate fi folosita pentru crearea parolelor-anagrama ori a unor mnemonice. Pornind de la faptul ca fiecare om traieste experiente diferite si are o alta perceptie a mediului inconjurator, mnemonicele si anagramele pot fi foarte personale, deci, perfecte pentru a le folosi drept bariere impotriva hackerilor.
Ultimul sfat pe care il dau specialistii din service calculatoare Bucuresti este sa nu utilizezi foarte mult timp aceeasi parola, ci sa le schimbi cel putin de doua ori pe an.

Lupta cu turturii

Turturii de gheata ce se formeaza pe cladirile inalte sunt unele din cele mai periculoase efecte ale iernii. Intr-o fractiune de secunda un turtur desprins de la inaltime poate curma viata unui trecator.
Cu toate ca s-au asigurat ca zona in care lucrau este bine asigurata si ca nimeni nu va trece pe acolo in timpul lucrarii lor, niste muncitori din Rusia ce aveau datoria sa curete o cladire au facut o paguba neasteptata.
O bucata foarte mare de gheata s-a desprins in timpul lucrarii si a lovit un semafor, pe care l-a distrus instantaneu si a zgariat o masina de lux ce se afla oprita la acel semafor.

Despre utilitatea usilor glisante

Usile glisante au aparut din necesitatea de a rezolva probleme legate de lipsa de spatiu. Usile glisante pot fi utilizate ca perete despartitor, usi de camera, usi pentru dressing, utilizand astfel un spatiu la capacitatea maxima.

Principalul avantaj al sistemelor de usi glisante este reprezentat de raza mica de deschidere, astfel spatiul existent fiind valorificat in intregime. Usile glisante sunt destinate utilizarii atat in spatiile de locuinte cat si in amenajarea sau reamenajarea de spatii de birouri sau comerciale.
Se recomanda utilizarea de usi glisante in locuintele tip casa sau duplex, deoarece in felul acesta utilitatea lor va fi cel mai bine pusa in valoare. Modelul clasic de usi glisante este compus din multe ochiuri de geam – in stilul usilor frantuzesti.

Prin utilizarea lor estetica interiorului casei va fi cu mult sporita. Usile glisante pot fi amplasate atat la trecerea dintr-o camera intr-alta, dar si la granita cu exteriorul, inlocuind cu succes un perete sau o parte a acestuia.

Usile glisante sunt foarte usor de manevrat. Sistemul lor de functionare si absenta totala a clantei genereaza usurinta in utilizare si manevrabilitate sporita. Avantajul absolut pe care acest sistem de usi il ofera este ca in proiectarea acestora nu trebuie luata in calcul raza de deschidere ca in cazul usilor clasice.

Derivate din sistemele de ferestre pentru exterior, usile glisante dau avantajul unor deschideri foarte mari, de pana la 2 metri latime, chiar si peste in unele situatii atunci cand este necesar.
Alte avantaje ale folosirii usilor glisante includ asigurarea confortului total al utilizatorului, rationalizarea spatiului, reducerea costurilor cu energia termica, controlul accesului. Utilizarea acestui tip de usi in proiectele de amenajari interioare este preferata de multe ori de catre specialistii in amenajari pentru ca acestea reunesc o serie de avantaje considerabile. Sunt recomandate in special pentru dressinguri, holuri inguste, bai, bucatarii, zona de depozitare de sub scari sau orice alt spatiu atipic.

Sunt facil de manevrat, putin zgomotoase datorita mecanismelor de amortizare integrate si se pot adapta oricarei dimensiuni a spatiului pe care trebuie sa il inchida.

Usile conventionale (clasice) au nevoie de spatiu pentru a se deschide si inchide, in timp ce usile glisante nu sunt prinse in balamale, ci culiseaza pe o sina pentru a se deschide, acest lucru facandu-se simplu si elegant de-a lungul peretelui pe care se afla deschiderea usii.

Usile glisante pot fi instalate in orice incapere, prin decorare si personalizare se vor integra armonios in orice spatiu ce urmeaza a fi utilizat. Putem avea usi rustice glisante, usi moderne, clasice, contemporane sau de ce nu usi vintage. Putem alege dintr-o mare varietate de desene si modele. Putem afirma cu certitudine ca , oricare ar fi alegerea noastra, pe langa faptul ca vom economisi spatiu, vom avea si un design unic, elegant.

Mai nou, imi place trance

Eu stiu ca ascult o gama variata de genuri muzicale (si cu atatea genuri si subgenuri azi, who doesn’t?), dar nu prea gasesti melodii trance in playlist-ul meu. Dar cum soundcloud iti deschide apetitul pentru muuuulta muzica buna, am gasit this:



 Da. Variabila chestia asta cu “muzica buna”. In cazul asta - Tiesto. Nici macar nu ascult Tiesto. Stiu ca era mega popular prin anii mei de liceu, dar atunci eram cu rockareala, si nu m-am sinchisit cu el. Eii, acum, melodia asta e pe repeat de 3 zile. Si gasesc amuzant si titlul melodiei, “Lethal Silence”, cand de fapt beat-ul e unul asa, mai zgomotos. Letal de zgomotos. Inteleg, inteleg, artistii astia le au cu metaforele. Sau cu niste stiluri noi de oximoron. In fine, ideea e ca piesa imi place, are ritm alert, imi transmite good vibes, si dupa ce obosesc de a o asculta obsedant, ma pun sa caut si altele, marca Tiesto. Sau din gama trance. Iuhuuuu!

Hainele ieftine si placerea de a le avea la calitate buna

Orice om isi doreste, mai ales daca are o familie mare, cu multi membri, sa aiba cat mai putine cheltuieli sau cel putin acestea sa fie reduse din cand in cand, ori sa nu depaseasca bugetul, pentru ca in caz contrar se produc discrepante majore intre potential si realitate.  Insa in orice familie e o diferenta mare intre a vrea si a avea pentru ca nevoile si prioritatile nu mai sunt aceleasi ca atunci cand esti singur, ori cand esti doar tu si partenerul de viata, fara copii. Iar asta inseamna ca trebuie sa cauti solutii cat mai potrivite in cazul in care iti dai seama ca ai probleme, si sa nu-ti ridici singur obiectii cand vine vorba si de investitiile care privesc articolele vestimentare.

E un adevar dur, insa ramane un adevar faptul ca optam adesea pentru cheltuirea banilor pe lucruri care nu ne sunt de folos (precum tutunul, alcoolul, mancarea in exces) si uitam sa mai investim si in propria persoana. Cum putem face asta daca nu prin infrumusetarea trupului, prin urmare, prin achizitionarea articolelor vestimentare care sa ne puna intr-o lumina cat mai placuta si cat mai favorabila, pentru “a da bine” asa cum societatea impune. Acest lucru este necesar nu numai ca sa apari la serviciu, ci si atunci cand mergi la o intalnire, cand iesi pe strada sau cand te intalnesti cu cel mai un prieten. Iar daca hainele totusi sunt atat de importante de ce sa nu alegem sa le achizitionam cu cap, prin urmare sa achizitioam haine ieftine si de calitate acolo unde ni se ofera.

Iar pentru acest lucru puteti sa accesati multitudinea de site-uri online care va ofera cele mai bune oferte la haine, incaltaminte si accesorii, cel mai indicat fiind hainedama.ro unde gasiti atat haine ieftine cat si alte articole de care puteti avea nevoie in familie, la cea mai buna calitate.

Pagina de start iGoogle se inchide - Ce program Google va fi urmatorul?

Google a inchis populara pagina de start iGoogle pe 1 noiembrie si multi utilizatori Google nu au fost fericiti. Programul iGoogle a fost creat in 2005 si lasa utilizatorii sa-si marcheze toate gadget-urile lor preferate, titlurile de stiri si sa joace pe propria lor pagina de start personalizata. Multi utilizatori au iubit pur si simplu acest program si au fost afectati negativ de stirile recente.

Orice utilizator al multor produse gratuite Google e ingrijorat deoarece compania a inchis unele dintre programele sale popular si ne face sa ne intrebam ce se va intampla in continuare? Singura preocupare principala este daca va merge Google+ pe drumul lui Google Buzz? Vor scadea Google Google+ si Google Hangouts?
Pentru cineva care utilizeaza si construieste lista sa de contacte cu abonati, pierderea Google+ ar fi o lovitura majora. In plus, in timp ce e placut a folosi Facebook pentru legaturi de familie, Google+ a devenit un instrument de marketing on-line sau pentru contacte de afaceri.

Desi a fost descris in principal ca un oras fantoma de catre multi si numarul de utilizatori nu a fost exact cel preconizat - Google+ joaca inca un rol important in Google SERPs si marcari. Dupa ce multe programe Google au fost inchise, este un mod de gandire rezonabil, ca, daca Google+ costa prea mult pentru rulare sau utilizarea scade semnificativ, Google il poate inchide. Judecand strict dupa inchiderile trecute, aceasta nu ar fi o idee deplasat si sa credem ca este intr-adevar posibil.

Pentru multi, o alta ingrijorare majora este Google Analytics: Google il va inchide pe si acesta? Desi nu este in totalitate corect iar datele pot fi uneori inexacte, nu pot fi imaginate campaniile de marketing, fara a le analiza in timp real, cu  acest instrument care ruleaza in fundal. El ofera atat de multe informatii cu privire la modul in care vizitatorii reali se comporta pe paginile de web si site-uri. Desi este, probabil, o unealta de cautare nepretuita pentru Google si site-ul lor de date, Google Analytics este un program foarte costisitoar pentru a rula, chiar si pentru Google si resursele sale vaste. Speram doar ca e ultimul program Google gratuit care isi inchide portile.

Un alt software in potential pericol este Webmaster Tools si a inchide acest program ar putea fi, de asemenea, o pierdere majora, mai ales daca-l utilizati pentru a mentine site-ul dvs. sau alte site-uri, in conformitate cu normele si indicatiile nenumarate ale Google. Desi nu a fost foarte util pentru unii, acest instrument inca verifica pentru a vedea daca ceva este total desincronizat cu regulile Google. Webmaster Tools este astfel o parte integranta a intregii configurari a Google si nu se poate imagina sa mergeti pe calea altor programe mai mici, cum ar fi retelele de afiliere.

Poate ca, pe langa AdSense si AdWords, singurele alte programe Google, pe care multi ar fi oarecum dezamagiti sa le vada disparand, sunt Gmail, Google Earth si Google Chrome.

Detoxifiere cu colon detox

Este benefic colon detox sau dauneaza organismului? Cat de mult ne ajuta sau cat de bine poate sa intervina in organizarea noastra la nivelul sanatatii cat si in ce sens poate sa ne fie de ajutor, toate acestea sunt intrebari la care specialistii va ofera raspuns pe forumuri sau pe site-uri personalizate, unde stau marturie cele mai multe afirmatii de la utilizatorii de produse de acest gen.

Este clar ca nu poti sa te iei dupa gura lumii un anumit medicament sau un produs de sanatate si in niciun caz nu este drept sa judeci pana nu incerci ceva anume, dar o influenta, de undeva tot trebuie sa avem si este foarte bine ca oamenii sa se documenteze mereu, sa obtina cat mai multe informatii despre ceva ce urmeaza sa utilizeze si sa aiba efect asupra intregii vieti. Prin urmare trebuie sa mentionam ca acest produs - colon detox ne ajuta foarte mult la detoxifierea organismului, el fiind un supliment natural sub forma de pulbere, care contine foarte multe fibre. Colon Detox este folosit de foarte multe persoane si pentru a slabi, insa si pentru a ajunge la un prag mult mai avansat al sanatatii corporale, iar aici amintim de: refacerea mucoasei intestinale, ajuta pe cei care au un tranzit intestinal lent, pe cei care au probleme cu acumularea de toxine in organism, cat si persoanele care nu pot sa mentina in limite acceptabile glicemia si colesterolul. Pentru toate aceste probleme exista Colon Detox, care are in componenta multe plante detoxifiante din care mentionam alga verde pe numele ei stiintific Chlorella, orzul verde, armurariul, dar si brocoli, contine si insulina, fribre din semintele de in, cat si psyllium.

Toate acestea ajuta la o detoxifiere naturala, fara a lasa urmari negative asupra organismului uman, si care ajuta la eliminarea toxinelor atat de la nivelul hepatic cat si de la nivelul intestinal.

Oltenii au o noua varianta de zbor

Pentru oltenii ce vor sa calatoreasca in afara tarii, primarul orasului Craiova are o veste buna. O noua linie aeriana s-a deschis pe data de 30.10.2013. Aceasta are scopul de a lega Oltenia de Marea Britanie.
De acest zbor se vor bucura foarte multi craioveni care vor sa zboare inspre Londra. Ei nu vor mai fi obligati sa parcurga cateva ore cu masina de la cel mai apropiat aeroport international din tara.

Pentru ca bucuria sa fie si mai mare, compania care a avut aceasta initiativa este LowCost. Biletele pot fi achitionate la sume modice de aproximativ 130 lei. In fiecare saptamana, catre Londra vor pleca de pe aeroportul craiovean doua curse.

Invitatii alese cu grija pentru momente unice

Multe cupluri vor ceva extrem pentru nunta, altele vor doar sa iasa in evidenta iar unii nu vor decat sa iasa totul bine si la final sa se bucure de amintiri. Amintirile insa nu sunt legate mereu de poze sau de filmari ori de momentele cheie, ci si de invitatii sau de marturiile de pe masa care produs un efect aparte daca sunt asezate si alese cu grija.

Pentru cei care doresc ceva cu totul si cu totul special - o varianta incredibil de potrivita ar fi sa apeleze la invitatii nunti colectia sedef, cu mentiunea ca aici vor avea cu siguranta cele mai placute experiente vizuale pe care le pot avea. Iubirea este un lucru mare in viata oamenilor, un bun foarte de pret si care trebuie valorificat in orice sens si cu orice prilej, deoarece: asa cum spune si Rainer Maria Rilke “Ca un om sa iubeasca pe altul este, probabil, cea mai grea sarcina care ne-a putut fi incredintata. Este sarcina suprema, examenul final, opera pentru care toate celelalte reprezinta doar un preludiu. Iubirea este un imbold pentru a te desavarsi, a deveni cineva, a te transforma tu insuti intr-o lume de dragul persoanei iubite.”

Acestea fiind spuse, atunci cand alegem invitatii nunti colectia sedef trebuie sa intelegem la bun inceput ca acestea sunt destinate unui eveniment plin de eleganta, plin de rafinament, care sa reliefeze numai armonie si intelegere. Iar daca doriti sa optati pentru invitatii din aceasta colectie trebuie sa stiti ca ele nu se pretreaza oricarui eveniment, fiind mult mai stilate. Deci daca doriti sa faceti o nunta mica, eventual la o cantina, invitatiile sedef nu se pliaza pe aceasta nevoie, de vreme ce daca locatia evenimentului este una mai selecta - puteti sa va puneti baza in aceste invitatii ca vor da randamentul dorit, ele vor reliefa cu exactitate atmosfera evenimentului.

Ploaie în luna lui Marte

Nu suntem in martie, dar ploile care nu ne mai ocolesc imi amintesc de o poezie de-a lui Nichita Stanescu (de altfel atat de draga mie) si anume:''Ploaie in luna lui Marte''

Ploua infernal,
şi noi ne iubeam prin mansarde.
Prin cerul ferestrei, oval,
norii curgeau în luna lui Marte.

Pereţii odaii erau
neliniştiţi, sub desene în cretă.
Sufletele noastre dansau
nevăzute-ntr-o lume concretă.

O să te plouă pe aripi, spuneai,
plouă cu globuri pe glob şi prin vreme.
Nu-i nimic, îţi spuneam, Lorelei,
mie-mi plouă zborul, cu pene.

Şi mă-nălţam. Şi nu mai stiam unde-mi
lăsasem în lume odaia.
Tu mă strigai din urmă: răspunde-mi, răspunde-mi,
cine-s mai frumoşi: oamenii?... ploaia?...

Ploua infernal, ploaie de tot nebunească,
şi noi ne iubeam prin mansarde.
N-aş mai fi vrut să se sfârşească
niciodată-acea lună-a lui Marte.

Program afiliere hoteluri - ideal pentru o vacanta fara griji

V-ati gandit vreodata ca un loc de cazare ideal este un spatiu care va ofera absolut toate serviciile si va lasa fara nicio grija, ajutandu-va sa va bucurati de vacanta sau va permite sa va vedeti in voie de problemele de serviciu in ale caror interese va aflati in deplasare? Daca v-ati gandit - atunci cu siguranta ca ati avut in cap si ideea unui program de afiliere hoteluri, mai exact colaborarea intre mai multe companii care au la baza servicii diferite, care impreuna pot crea un intreg ideal, pentru satisfacerea nevoilor clientului.

Nu ar fi chiar perfect sa stii ca iti faci rezervare la un hotel din alt oras sau din alta tara si acesta iti poate oferi toate serviciile posibile si tu nu mai trebuie sa ai batai de cap? Cu siguranta ca atunci cand te deplasezi de acasa, fie in interes de serviciu, fie ca mergi in concediu cu familia sau chiar intr-o luna de miere - vrei sa ai la dispozitie cazare, masa, ghid de turism in orasul respectiv sau in zona cu pricina si de ce nu - o masina cu care sa te deplasezi in voie chiar si la marginimile orasului in care te afli.

Cel putin hotelurile turistice ar trebui sa aiba la dispozitie un astfel de serviciu, iar el poate sa fie oferit ori prin intermediul unui program afiliere hoteluri cu o firma de inchiriat masini, ori prin achizitia detinatorilor de hoteluri, de mai multe masini. Aceasta din urma varianta insa nu este tocmai cea mai potrivita, pentru ca in primul rand e destul de complicat sa mai incluzi inca un serviciu, tinand seama de costuri.  Dar un hotel care se respecta are toate conditiile pentru clientii sai, motiv pentru care o colaborare cu o firma de inchiriere masini este cea mai potrivita.

Despre marile probleme ale micilor patroni

Recunosc - nu suntem o tara perfecta! Nu suntem si nici macar nu tindem catre acest concept atat de strain noua - PERFECTIUNEA! Si de ce? Pentru simplul fapt ca ne place atat de mult sa ne scaldam in mocirla incat nimeni nu graieste cand nu-i convine ceva, sta numai dupa colt si comenteaza in liniste, si toata lumea e obligata, daca nu personal, macar de circumstante, sa accepte anumite conditii nescrise, clar impuse de catre o personalitate mai mult sau mai puitn conducatoare a unei societati.

Problema este cu atat mai apriga cu cat acea societate are in conducere un patronas care se presupune ca ar trebui sa respecte o serie de reguli scrie, de aceasta data, un patronas care in tara noastra face numai cum vrea basca lui. Si astfel se ajunge la sclavie, si nu iar ci DIN NOU.
Atac problema cu reala agresivitate pentru ca nu pot decat sa imi manifest ura si dezgustul fata de toti patronii romani care isi bat joc de angajati si respecta minimul de reguli impuse de un cod scris, un cod care se numeste legislatia muncii. Iata cateva aspecte pe care angajatii nu le stiu sau pur si simplu le ignora si nu isi cer drepturile, cateva aspecte de care ma lovesc si eu de doua luni incoace, dar care, mentionate, aproape ca au dus la pierderea locului de munca (vorbesc de sotul meu care lucreaza intr-un program de noapte-zi, cate 12 ore si care desigur este la patron).
Art. 125 Alineatul 1 spune asa: munca prestata intre orele 22,00-6,00 este considerata munca de noapte.
Alineatul 2 - Salariatul de noapte reprezinta, dupa caz:
a) salariatul care efectueaza munca de noapte cel putin 3 ore din timpul sau zilnic de lucru;
b) salariatul care efectueaza munca de noapte in proportie de cel putin 30% din timpul sau lunar de lucru.
(3) Durata normala a timpului de lucru, pentru salariatul de noapte, nu va depasi o medie de 8 ore pe zi, calculata pe o perioada de referinta de maximum 3 luni calendaristice, cu respectarea prevederilor legale cu privire la repausul saptamanal.
(4) Durata normala a timpului de lucru pentru salariatii de noapte a caror activitate se desfasoara in conditii speciale sau deosebite de munca nu va depasi 8 ore pe parcursul oricarei perioade de 24 de ore decat in cazul in care majorarea acestei durate este prevazuta in contractul colectiv de munca aplicabil si numai in situatia in care o astfel de prevedere nu contravine unor prevederi exprese stabilite in contractul colectiv de munca incheiat la nivel superior.
(5) in situatia prevazuta la alin. (4), angajatorul este obligat sa acorde perioade de repaus compensatorii echivalente sau compensare in bani a orelor de noapte lucrate peste durata de 8 ore.
(6) Angajatorul care, in mod frecvent, utilizeaza munca de noapte este obligat sa informeze despre aceasta inspectoratul teritorial de munca.
Salariatii de noapte beneficiaza:
a) fie de program de lucru redus cu o ora fata de durata normala a zilei de munca, pentru zilele in care efectueaza cel putin 3 ore de munca de noapte, fara ca aceasta sa duca la scaderea salariului de baza;
b) fie de un spor pentru munca prestata in timpul noptii de 25% din salariul de baza, daca timpul astfel lucrat reprezinta cel putin 3 ore de noapte din timpul normal de lucru.
Dar sunt extrem de curioasa oare ce face inspectoratul muncii in cazul in care nu se respecta aceste conditii. Pentru ca sincer, daca se face o sesizare nimeni nu actioneaza, nu reactioneaza, daca iti ceri drepturile - esti dat afara sau toti se uita urat la tine ca si cand “cum iti permiti”.

Cat despre salariul de baza si restul programului nu mai vorbim. Se incalca cateva zeci de legi si articole  cel putin la un patron. Nici unul nu este in regula si apoi stau si ma intreb pentru ce oare mai functioneaza si mai sunt scrise aceste coduri daca ele sunt incalcate cu atat de multa nesimtire. Ca sa nu mai vorbim despre concedii, zile libere, salariu meritat si multe altele de care patronii chiar nu au habar si cand le zici, daca ai tupeul sa le zici, se uita la tine ca si cand ar trebui sa zici mersi ca ti-a oferit un astfeld eloc de munca si sa zici multumesc din suflet si sa ii fii sclav pe piata sau macar sa il pupi in fund in cazul in care iti mai ofera cate-un zambet iar tu la randul tau sa ii oferi totul: timpul tau, energia ta, increderea ta, viata ta, bucuriile tale si tot ce ai, fara sa mai comentezi nimic si fara sa ai macar tupeul sa fii suparat pe ceva anume.

Pentru cei care lucreaza la patron sau oriunde intr-o organizatie mica sau doresc sa se angajeze, dragilor, va ofer un sfat dion toata inima: nu va lasati calcati in picioare pentru un salariu de 8 milioane si cititi-va drepturile, cunoasteti-va drepturile dar si obligatiile, traiti o viata decenta si nu una de sclav, ele sunt garantate de statul roman pe care il cele din urma il poti da in judecata daca nu isi respecta ad literam, legile date.