Sursele de stiri din ziua de azi

Mai am momente in care privesc in urma si ma gandesc la cat de mult s-au schmbat lucrurile in utlima suta de ani, unele in bine si altele in rau. In acest articol as vrea sa dau ca exemplu al acestor schimbari: comunicarea.
Acum mai bine de o suta de ani, sursele de stiri nu erau prea abundente. Principalele, daca nu singurele surse de stiri, erau scrisorile care oricum ajungeau cu greu la destinatar datorita lipsei mijloacelor de transport si vorba lumii sau barfa. Acest lucru facea comunicarea destul de dificila si deseori nu mai puteai face nimic pentru a rezolva o problema datorita acestor intarzieri. Daca facem o comparatie intre acea perioada si cea de acum vedem o imbunatatire extraordinara. In ziua de azi avem extrem de multe surse de stiri care de care mai rapide si mai performante. Printre cele mai populare surse de stiri se numara: internetul, telefonul, televizorul, radioul sau ziarele. Daca ne uitam la enumerarea surselor de mai sus putem observa ca vechile metode de comunicare nici macar nu se mai numara printre cele utilizte acum. Cati din noi mai trimit scrisori? Cati din noi ne bazam doar pe ceea ce auzim fara a incerca sa mai verificam odata daca informatia este corecta?
Mediul din ziua de azi ne permite sa verificam informatiile in mai multe surse, sa o alegem pe cea pe care o consideram cea mai credibila si sa ne facem propriile noaste pareri despre ce este adevarat si ce nu. Mediul online este din punctul meu de vedere cea mai credibila sursa de stiri, in care daca sti sa cauti poti gasi informatiile cele mai sigure si mai greu de manipulat. Eu personal decat sa ma uit la televizor, prefer sa ma raportez la stirile gasite interent, si cele din ziare. Voi dintre toate sursele de stiri pe care le preferati?