Disney pentru toata lumea

Nu trebuie sa ratezi parada Disney, daca ajungi la Disneyland Paris, parada care are loc in fiecare zi la orele 17 si, cu siguranta, oricat ai fi de obosit, spectacolul Disney Dreams!, care are loc in fiecare seara, la inchiderea parcului – trebuie si el vazut, mai ales pentru ca el contine o explozia de culoare, artificii, lasere si muzica in care defileaza unele dintre cele mai indragite personaje Disney, intr-o poveste special creata atat pentru cei mici cat si pentru cei mari.

Disneyland s-a dovedit a fi in ultimul timp o atractie turistica importanta a Frantei, nu numai pentru cei mic cat si pentru cei mari. Cine spune ca nu poti merge si tu ca si adult, in mega parcul de distractie Disney, unde poti sa vezi personajele preferate ale copilariei tale, printesele si printii, cavalerii si domnitele care ti-au infrumusetat si tie copilaria?! Daca pleci insa din Romania vei avea o problema legata de transport ca sa ajungi in parc deoarece nu este tocmai comod sa o iei pe jos si in niciun caz recomandabil si e posibil sa iesi prea scump daca te lasi la mana destinului. De la aeroport pana la Disney ai multe variante de mijloc de transport insa ideal ar fi sa ai ceva stabilit din timp, cu o firma specializata care te va duce exact unde trebuie. Inainte de toate confortul si siguranta trebuie sa fie pe primul loc, atunci cand vine vorba de o calatorie.

Prin urmare fie ca te duci la Disney, fie ca ai nevoie de transfer Disney Beauvais, deci catre aeroport, pentru intoarcere, trebuie sa stii toate variantele pentru a o alege pe cea mai buna. Iar acum ai la dispozitie firme specializate de transport care te ajuta sa ajungi cu bani putini la destinatie, in confort, in siguranta, fara riscul de a te pierde sau de a te trezi in situatii bizare.