Despre Adi

Adi a fost colegul meu de la masteratul de Marketing si Comunicare in Afaceri. Mi-a placut mult acest baiat cu spate de bodyguard si l-am poreclit ursulet panda. Era destul de lat in corp si in spate si am simtit nevoia sa ma apropii mai mult de el. Am vazut ca se descurca bine la invatatura si am simtit nevoia sa ma apropii de el mai mult in speranta ca ma va ajuta si pe mine cu proiectele si cu cursurile. Si visul mi s-a implinit pentru ca am avut ocazia sa primesc mai multe proiecte de la el si sa ma ajute cu mai multe cursuri la facultate.

Mi-a placut mult acest baiat in primul rand pentru modul lui elegant de a vorbi si pentru felul in care raspundea cu tact si amabilitate la orice intrebare si imi placea ca invata repede toate cursurile si era mereu pregatit sa raspunda la intrebarile profesorului.Era mereu elegant imbracat in stilul clasic si imi placea parul lui mai lung un pic si mai brunet si ochii lui imensi si negri. Avea niste ochi foarte frumosi cu gene lungi si mi-a placut cum privea bland si gales cu ei si imi placea mult sa vad cum blandetea si caldura din ei se revarsa asupra mea pentru ca era mereu atras de mine si imi placea sa vad cum ma simpatizeaza si cum glumeste frumos cu mine.Mereu incerca sa ma apropie de el si imi placea cum ma alinta si ma mangaie cu cuvintele lui si imi placea sa vad ca imi vorbeste mereu frumos si ma invita la plimbare. Imi placea atitudinea lui amuzanta si felul lui prietenos de a vorbi si imi placea ca nu m-a jignit niciodata chiar daca mai profitam de inteligenta lui fara sa ii ofer nimic in schimb.

Mi-a placut sa il vad cum se imprieteneste cu mine si imi placea sa vad ca ma admira pentru ceva si imi placea sa fiu mereu in compania lui si sa ne distram impreuna. Chipul lui frumos cu un cap mare si cu par frumos si bogat ,cu ochii mari si clari si negri,mi-a ramas in amintiri si mi-as dori sa il mai vad si cu alta ocazia. Este cel mai dragut om pe care l-am vazut si imi place tot ceea ce am trait impreuna, cateva intalniri in oras si cateva plimbari cand ne-am simtit foarte bine impreuna. Este cel mai simpatic om pe care l-am intalnit la masterat si m-am bucurat sa fiu in compania lui timp de 2 ani. Dupa facultate ne-am intalnit mai rar pentru ca ne despart multi kilometri dar chipul lui bland si cald a ramas in inima mea, el fiind colegul pe care l-am preferat si care m-a facut sa ma simt bine in anii de studiu.