Dinti cariati, fara sanse de recuperare? Implantul dentar va poate readuce zambetul pe buze

Dantura noastra ne ajuta sa ne hranim in conditii optime, sa mestecam tot ceea ce introducem in cavitatea bucala, dar si sa vorbim corect si sa ne integram mai usor in societate. La un moment dat, dintii definitivi se pot caria din cauza unui regim alimentar dezechilibrat sau din cauza igienei orale precare. Din acel moment, dantura noastra nu isi va mai putea face treaba si vom incepe sa avem dureri in timpul masticatiei, nu vom mai putea manca aproape orice si vom ajunge pe scaunul stomatologic.

Acolo, daca dintele nu poate fi salvat prin plombare sau prin aplicarea unei coroane pe pivot se va recurge la implant dentar. Implantul dentar, desi este putin infricosator la prima vedere, nu este altceva decat un surub din titan care se introduce in os. Practic, acest surub inlocuieste radacina dentara, legatura dintre os si implant realizandu-se rapid gratie suprafetei sale speciale, tratata cu substante ce favorizeaza osteointegrarea. Avantajul unui implant dentar tine de posibilitatea aplicarii de lucrari dentare direct pe el, de tratamentul nedureros si de rezultatele foarte bune, lipsite de complicatii ale fiecarei proceduri efectuate. Pentru a se putea realiza un implant trebuie mai intai ca stomatologul sa analizeze cu atentie dantura pacientului, apoi, dupa aceasta faza se va insera implantul, iar la final se aplica coroane sau proteze peste implanturi. Implanturile dentare se „simt” si arata exact ca un dinte obisnuit, dispare orice durere la mestecarea alimentelor preferate, stima fata de propria persoana creste, zambetul si sanatatea orala fiind mai bune ca niciodata. Alt mare avantaj al implanturilor dentare este dat de imposibilitatea lor de a se caria, intretinerea lor e simpla, rezista ani la rand, chiar daca procesul de masticatie este unul destul de complex si presiunea exercitata asupra implanturilor este mare.

Se imbunatateste simtitor si vorbirea, se elimina disconfortul lucrarilor mobile, igiena orala este mult mai eficienta si cariile nu isi mai fac aparitia. Daca va doriti un implant dentar de calitate superioara, realizat de specialisti cu ani grei de experienta atunci puteti apela cu incredere la Dentaplus, locul unde chirurgia stomatologica si echipa de medici specialisti va pot ajuta sa aveti din nou un zambet perfect si o viata normala. Dotarile de ultima generatie, specializarile periodice si calitatea instrumentarului si a materialului folosit garanteaza fiecare lucrare efectuata si lipsa complicatiilor post-interventie.