Transport in siguranta si rapid de la si spre aeroport doar cu servicii transfer aeroport de calitate

Calatoriti mult cu avionul? Cand va intoarceti in tara vreti sa ajungeti acasa rapid si in siguranta? Este suficient sa alegeti o firma ce ofera servicii de transfer aeroport si veti scapa de stresul transportului de la aeroport acasa. Alternativa unui taxi a devenit in prezent mai putin rentabila atat din cauza costurilor, cat si a gasirii cat mai greu a unui taxi disponibil. In schimb serviciile de transfer de la aeroport s-au dezvoltat si adaptat nevoilor clientilor.

Puteti rezerva masina dumneavoastra direct online, astfel incat atunci cand aterizati cu avionul sa aveti deja masina la aeroport. Aveti la dispozitie cele mai noi masini, cu performante de invidiat, plus servicii extra. La solicitarea dumneavoastra vi se poate pune la dispozitie sofer, scaun pentru copil, plata se poate face cu cardul sau la ridicarea masinii. Avantajele oferite de transferul de la sau catre aeroport sunt multiple atat in ceea ce priveste rapiditatea transferului, cat si costurile foarte avantajoase. Premium Rent asigura transport de la aeroport catre orice destinatie din tara, local si interurban, cu masini noi, cu revizii la zi si soferi cu experienta. Cele 130 de masini din parcul auto al firmei au WIFI-Router, sunt cele mai performante modele de pe piata, se pot rezerva pentru oricare dintre marile orase ale tarii, Capitala, Sibiu, Iasi, Bacau, Constanta, Targu Mures. Autoturismele cu sofer pot fi folosite fie pentru calatorii de afaceri, fie in scop turistic, alaturi de soferii firmei sunteti mereu in siguranta.

Clasele in care se incadreaza masinile Premium Rent sunt Premium sau Luxury, Midsize sau Van 8+1 locuri, ceea ce inseamna ca aveti la indemana orice fel de masina pentru un transfer rapid si cat mai usor imediat ce ajungeti la aeroport. Serviciul e disponibil 24/24, asa ca oricand aveti nevoie de o masina cu sofer Premium Rent o poate trimite catre dvs.