Despre protectia muncii. Servicii protectia muncii Cluj

Daca esti in cautarea unor informatii clare, pertinente si detaliate despre protectia muncii in Romania, in cele ce urmeaza vei gasi, structurate, informatiile de care ai nevoie. Ce este protectia muncii? Protectia muncii: ansamblul de actiuni si masuri pentru prevenirea riscurilor profesionale, protectia sanatatii si securitatea lucratorilor, pentru eliminarea factorilor de risc si accidentare prin informarea, consultarea, instruirea, protejarea lucratorilor si a reprezentantilor lor.

In Romania, masurile de protectia muncii sunt reglementate prin Legea 319 din 2006 - Legea securitatii si sanatatii in munca (SSM) si a normelor de aplicare a acesteia, norme de protectia muncii si instructiuni specifice de securitate si sanatate in munca. Toate societatile comerciale din Romania sunt obligate sa asigure angajatilor lor conditii sigure de desfasurare a activitatii profesionale, precum si servicii de instruire periodice privind securitatea si sanatatea in munca. Cei care nu respecta reglementarile in vigoare cu privire la SSM, risca sanctiuni intre 3500 si 7000 Ron.

Daca reprezinti o companie si ai nevoie de servicii de protectia muncii Cluj, poti consulta oferta propusa de Protectia-muncii-cluj.ro. Site-ul Protectia-muncii-cluj.ro apartine societatii SC Medaliat SRL, inregistrata la Registrul Comertului Cluj din 2010 si autorizata de catre ITM Cluj pentru a presta servicii in domeniul sanatatii si securitatii in munca.