Gardurile mobile sunt o solutie practica si rapida pentru a delimita spatiul

Daca planificati un eveniment de amploare in urmatoare perioada, fie ca este vorba despre un eveniment cultural sau sportiv, atunci, mai mult ca sigur, aveti nevoie de o delimitare stricta, dar in acelasi timp, practica, a spatiului. Pentru a oferi securitate si confort celor care vor participa la eveniment, ar fi bine sa va ganditi din timp la instalarea de garduri mobile.

Gardurile mobile sunt o solutie rapida de delimitare a spatiului la evenimentele de mare amploare, la care sunt prezenti multi participanti, de aceea este nevoie si de mentinerea unui nivel ridicat de securitate sau, pur si simplu, este nevoie sa fie bine si strict delimitat spatiul participantilor de cel al organizatorilor, pentru a oferi intimitate si confort acestora. Gardurile mobile sunt formate, de regula, din fundatii de beton sau plastic in care este instalat cadrul cu sarma, care la randul ei este, de cele mai multe ori, din zinc. In functie de fundatiile care sustin gardul acesta poate fi usor mutat. In cazul fundatiilor de beton ale gardurilor mobile, acestea cantaresc pana peste 30 de kilograme, nu sunt la fel de usoare ca cele din plastic, care cantaresc pana la 20 de kg, insa sunt la fel de usor de mutat.

Gardurile mobile pot avea diferite dimensiuni, vorbind despre lungime, acestea pot avea pana la 3,5 metri si mai mult, iar in inaltime pana peste 2 metri. De cele mai multe ori, cadrul care este instalat in fundatii este din teava zincata, care este destul de rezistenta, de aceea nu trebuie sa va faceti griji ca ar putea sa fie deteriorata. Gardurile mobile sunt o solutie rapida si avantajoasa potrivita pentru orice fel de eveniment, fiind o solutie sigura si practica de delimitare a zonelor de acces.