Ce tip de cablu sa folosesti la instalarea unui sistem de alarma

Multi dintre noi avem un sistem de alarma, fie acasa, fie la birou sau in alte locuri pe care ne dorim sa le stim in siguranta. Deoarece, de obicei, apelam la un serviciu specializat de instalare a sistemului de alarma, nu prea avem tendinta sa ne batem capul cu toate detaliile ce tin de succesul instalarii unui sistem de alarma. Probabil, calburile de alarma sunt cele la care atragem atentie in ultimul rand, din pacate.

Putini stiu faptul ca cablurile de alarma sunt, practic, garantia functionarii intregului sistem, ele trebuie sa fie nu doar rezistente si adaptate sistemului, dar si camuflate sau bine pozitionate pentru a preveni tentativele de efractie. Daca planificati sa va instalati un sistem de alarma in timpul apropiat, va recomand sa optati pentru cablu alarma 4x0.22. Acesta este, practic, unul dintre cele mai des intrebuintate cabluri de alarma, datorita rezistentei sporite si calitatii firului. Acest cablu alarma 4x0.22 are firul de masa din cupru litat acoperit cu staniu, folie de pvc si folie laminata din aluminiu, avand temperatura de lucru recomandata intre -20- +70 de grade. Puteti comanda rola de cablu alarma 4x0.22 si online, nu mai este necesar sa mergeti la magazinele specializate. Efectuarea unei comenzi online economisteste nu doar timp, dar si resurse financiare. Astazi exista o multime de magazine online de materiale de acest fel, dintre care eu recomand www.castel.ro, acolo veti gasi produse de calitate la un pret decent.

Daca v-ati decis sa va instalati un sistem de alarma, apelati si la consultatiile oferite de firma instalatoare, pentru a spori la maxim securitatea si calitatea oferita de sistem. Pentru orice client este necesara o abordare si o planificare personalizata a instalarii sistemului de alarma.