Minciuni inofensive

Sunt sigura ca pe fiecare din  noi am fost mintiti la un moment dat de parinti. Incepand de la cele clasice ca Mos Craciun care erau esentiale pentru copilaria noastra pana la cele de duzina de genul daca nu mananci ramai mic.

Astfel am creat o mica lista cu minciunile spuse parinti.
 
Daca inghiti guma de mestecat iti va ramane in stomac. S-a dovedit stiintific ca este mai greu de digerat, dar in niciun caz nu va ramane in stomac timp de cativa ani. De fapt ea se digera cam intr-o luna

Daca nu esti cuminte nu mai vine Mos Craciun. Nu pot face nici un comentariul legat de mos Craciun. Mi-e tare frica sa nu-l supar si sa nu mai vina la mine.

Daca minti iti va creste nasul ca al lui Pinnocchio

Daca te uiti la televizor vei vedea cu dificultate. Ideea de baza era sa facem miscare si nu sa stam in fata televizorului.

Celebra barza

Infricosatorul Bau- Bau

Acestea sunt doar putinele minciuni cu care ne-am confruntat cand eram mici. Unii dintre noi am crezut in ele, altii nu. Ideea este ca parintii ar trebui sa le explice copiilor anumite concepte, bineinteles pe intelesul lor si nu sa-i minta asa de usor doar din usurinta.

De exemplu, pentru barza ar trebuie sa i spuna ca tati o iubeste mult pe mami si impreuna au fost la medic si au pus un copil in burtica.  Astfel inteleg si ei ca in principiu pentru conceperea unui copil este nevoie de dragoste si ca el tot din dragoste a fot facut.