Sete de meleagurileTransilvaniei

Cand se vorbeste despre Transilvania cea mai frecventa asociere este cea cu Dracula, poveste care a  strabutut granita si a consolidat o legenda. Pentru straini reprezinta mister, pentru romani reprezinta un mit. Oricum ar fi o varianta la indemana pentru a vizita castelul Bran este apelarea la o solutie facila si rapida: masini de inchiriat Cluj.

Meleagurile clujene sunt foarte ofertante atat pentru turistii din strainatate cat si pentru concetateni. Cheile Vaii Stanciului sunt remarcabile prin frumusetea naturala a zonei cu privelisti armonioase care inspira relaxare si buna dispozitie. Bisericile impresionante si castele fermecatoare intrunesc cerintele vizitatorilor de pretutindeni. Astfel ca turistii care vor sa se convinga de frumusetea acestor meleaguri au optiunea de a porni la drum atat cu o masina personala cat si cu una inchiriata. Strainii considera orasul Cluj unul dintre cele mai primitoare si fascinante locatii din Romania. Acesta este si motivul pentru care nisa de rent a car a cunoscut un trend ascendent in aceasta zona.

Un parc auto diversificat ofera alternative diverse referitoare la confortul dorit, la dotarile solicitate precum si referitoare la siguranta drumului. In functie de necesitate si dorinta personala, o calatorie cu un autoturism inchiriat va putea oferi si o serie de beneficii care merita a fi luate in calcul cum ar fi: asigurarea Casco, asistenta rutiera permanenta, dimensiunea masinii (in concordanta cu cerintele unei familii mai numeroase) etc.

Acest business este intr-o continua efervescenta cu atat mai mult cu cat argumentul destinatiei turistice este inepuizabil. Modul in care este vazuta o firma de inchirieri auto, desparte alegerile in colaborari pe termen lung sau in colaborari sporadice.

Inainte de a purcede la drum este necesar sa verificam daca alegerea facuta cu privire la masina inchiriata bifeaza toate necesitatile si dorintele noastre. Apasarea veacurilor si a legendelor se vor simti mai bine atunci cand drumul este parcurs in siguranta si confort.