Apelati la rinoplastie pentru remodelarea nasului

Cum aratam ne poate influenta foarte mult modul in care suntem priviti in societate. Inca din copilarie, micutii au tendinta sa catalogheze imediat un alt copil ca fiind frumos sau urat in functie de cat de mare este nasul, cum arata fata, ce fel de par are, daca e gras sau slab, daca are trasaturi faciale frumoase. Nu toata lumea poate fi fotomodel si poate arata perfect, insa exista foarte multe modalitati de a indrepta ceea ce natura nu a putut modela corect.

Rinoplastia sau chirurgia estetica a nasului este printre cele mai cautate tehnici de remodelare faciala, mai ales ca se poate reface imediat, fara suferinta. Orice operatie de rinoplastie va fi precedata de o consultatie in care se va explica pacientului clar ce riscuri implica rinoplastia, cat dureaza operatia, ce ar trebui sa faca dupa interventia chirurgicala. In general, prin rinoplastie se urmareste reducerea sau cresterea dimensiunii nasului, modificarea varfului sau a cocoasei, reducerea marimii narilor si transformarea unghiului dintre nas si buza de sus. Tot prin operatia la nivelul nasului se pot corecta rapid malformatiile, dar si anomaliile structurale.

Operatia se efectueaza doar dupa 13 ani, dupa ce scheletul facial s-a dezvoltat complet. Consultatia primara va include si o analiza a factorilor, precum structura oaselor si a cartilajelor nazale pentru a se decide daca operatia poate fi facuta in siguranta, si daca nasul o permite. Imediat dupa operatia de rinoplastie se poate relua ritmul normal de lucru, insa trebuie evitate, nu mai mult de doua sau trei saptamani, alergarile, inotul, relatiile sexuale, aplecarile, pentru a nu se favoriza marirea presiunii sanguine.

In urmatoarele doua luni dupa operatie e bine sa se evite expunerea la soare, la fel si spalarea energica a fetei. Daca persoana care este supusa unei asemenea interventii poarta ochelari, aceasta nu va putea sa-i poarte decat dupa ce atela este scoasa. Rezultatele operatiei nu se vad imediat, ci la maxim douasprezece luni de la finalizarea interventiei chirurgicale.

Mai multe informatii si raspunsul la cele mai frecvente intrebari despre rinoplastie gasiti pe operatii-estetice.com, un website unde puteti sa va si programati pentru a fi tratati cum trebuie de profesionistii in domeniu.