Ai grija de parul tau in mod natural cu masca naturala pentru par cu ulei de cocos

Parul si pielea ta merita o atentie deosebita, mai ales ca sunt expuse zilnic la factori externi care le pot deteriora. Plin de substante nutritive pentru piele si par, uleiul de cocos poate face minuni indiferent ca e folosit pe post de masca naturala sau in stare pura, fara a fi combinat cu alte uleiuri. Uleiul de cocos are avantajul ca este 100% natural, se poate utiliza foarte simplu, nu are efecte adverse, hraneste parul si pielea in profunzime si le mentine sanatatea timp indelungat.

Pentru par, uleiul de cocos este folosit de cele mai multe ori sub forma de masca naturala, reparand firele deteriorate si redand stralucirea de alta data. Parul ramane matasos, matreata dispare, iar cresterea sa este mai rapida. Acest ulei poate face minuni mai ales pentru parul deteriorat, care nu are un aspect sanatos, dar si pentru scalpul prea gras sau cu probleme. Folosit pe piele, uleiul de cocos previne aparatia ridurilor, hidrateaza si catifeleaza pielea, ii reda elasticitatea. Revenind la masca de par, puteti gasi pe uleidepar.ro cea mai buna sursa de ulei de cocos 100% natural, cu 50% reducere. De regula, pentru obtinerea unei masti de par perfecte, uleiul se aplica pe par cu jumatate de ora inainte de a fi spalat, dupa care se maseaza si se intinde de la radacina spre varfuri. La final se spala bine cu sampon. Pentru cine suporta, uleiul poate fi lasat si peste noapte pe par, pentru efecte mai puternice. Calitatile uleiului de cocos sunt date de acidul lauric, care previne aparitia ridurilor, de acidul stearic, ideal pentru pielea uscata. Acidul stearic ne poate feri de iritatii si mancarime la nivelul pielii, mentine elasticitatea pielii si o hidrateaza.

Alaturi de cele doua tipuri de acid uleiul de cocos mai contine si vitamine, E, C si B, precum si calciu sau acid caprilic, cu proprietati antibacteriene si antivirale.