Cum ai grija de parul tau iarna?

Iarna, parul trebuie ingrijit la fel de bine ca si pielea iar daca nu ne pricepem la produse de par sau nu stim cum sa il ingrijim atunci cel mai bun lucru pe care il putem face este sa apelam la sfaturile domnului Google. El ne spune tot ce avem nevoie sa stim si ne poate da cele mai bune sfaturi de ingrijire ale parului si in acelasi timp ne poate vorbi si despre produse profesionale de par precum Kerastase Romania.

Chiar daca pe piata exista foarte multe formule de sampoane cu efecte deosebit de miraculoase, adevarul este ca multe dintre ele sunt pline de substanțe chimice care afecteaza parul in timp si il degradeaza si mai mult daca vremea este foarte friguroasa. De aceea, specialistii recomanda sa alegi produse care contin mai multe substante naturale sau sa apelezi la samponul pentru copii, care nu este nici pe departe atat de agresiv cu podoaba ta capilara. In plus ca sa ai grija de parul tau cat mai mult si sa ai cele mai bune rezultate trebuie sa ai grija si de ceea ce mananci. Este o vorba si anume: spunemi ce mananci ca sa-ti spun cine esti. Cam asa si cu parul, mancarea sanatoasa se vede si la exterior - atat la par, cat si la piele sau unghii. Prin urmare este foarte bine sa consumi alimente bogate in vitamine si in fibre mai ales pe timp de iarna si evita mancarea grasa. Este important sa stii ca proteinele nu trebuie sa provină doar din carne, ci si din alte surse sanatoase, precum leguminoasele, lactatele slabe sau ouale.

O dieta bogata in proteine intareste firul de par si il ajuta sa reziste temperaturilor scazute. Pentru ingrijirea corecta a parului pe timp de iarna, este esential sa ai o alimentatie adecvata si sa nu privezi organismul de vitaminele esentiale, care ajuta pielea si parul sa fie sanatoase.