De ce e important sa citim si sa intelegem un horoscop 2019?


 
Credem sau nu in ceea ce spun astrologii, horoscopul ne influenteaza viata, destinul. Alinierea planetelor, tranzitarea, modul in care acestea intra sau ies din diverse „case”, toate au efecte directe asupra actiunilor si asupra vietii noastre, in toate planurile ei. Un horoscop 2019 ne poate preveni din timp asupra unor posibile probleme de sanatate, ne poate spune ce e bine sa facem si ce nu intr-un anumit context. Horoscopul anual e foarte bun si pentru faptul ca ne arata directiile pe care ar fi bine sa mergem in cele 12 luni, ne poate opri sa facem greseli catastrofale pentru cariera si relatie, ne poate sugera anumite tipuri de comportamente in societate si in plan profesional.


In horoscop 2019 gasim totul despre bani, dragoste, cariera, relatii, cuplu, sanatate, studii, avem la dispozitie informatii pe care le putem pune in contexte pentru a ne deveni favorabile. Stim cu o precizie destul de mare care sunt perioadele faste si nefaste, cand e bine sa actionam ca sa iesim victoriosi si cand e bine sa batem in retragere. De asemenea horoscopul este un instrument excelent pentru cei care lucreaza in domenii unde orice pas gresit duce la o catastrofa sau la pierderi insemnate din punct de vedere financiar. In afara unei simple lecturi pentru a vedea cum ne va merge in 2019, horoscopul mai are o latura pe care multi o neglijeaza. Un horoscop se citeste si... se intelege. E foarte important sa stim cum sa interpretam lucrurile generale care se afirma, sa stim sa avem o oarecare obiectivitate si sa nu ne lasam influentati prea mult de ce scrie acolo. Exact cum se intampla si cu prognoza meteo, care se poate schimba, asa este si cu predictiile astrologice. Anumite decizii luate, anumite ezitari pot duce la modificari la nivel de astrograma, miscarile planetelor si ce rezulta la nivelul predictiilor astrologice nu vor mai avea asa de mare influenta.


Pentru ca, nu-i asa, destinul si-l face omul cu mana lui pana la urma. Ceea ce gasim in horoscop sunt niste directii, niste linii generale ale modului in care ar putea sa decurga viata unei zodii, nu e nimic batut in cuie, lucrurile sunt flexibile, se pot schimba si in functie de ce gandim, facem sau am facut deja, in functie de contexte si de alte aspecte astrologice mai complexe.