Camioane de vanzare

Atunci cand esti in cautare de camioane de vanzare, trebuie sa stii unde anume sa cauti. In ziua de azi oamenii nu mai merg la targuri de masini pentru a achizitiona un autovehicul atat de mult, avan din vedere ca este mult mai simplu sa cauti pe internet si sa stabilesti o intalnire cu persoana in cauza, dupa ce te-ai documentat in prealabil. Dar, unde ramane totusi placerea de a vedea si de a analiza sau de a pipai lucrul pe care vrei sa il cumperi?

Multi lasa la o parte aceste detalii in favoarea conservarii timpului. De pe cefintrucks.ro poti achizitiona orice tip de camion iti doresti, din oferta, la preturi avantajoase, in leasing sau cu banii in mana, in rate, noi sau second hand, in functie de nevoile tale cat si in functie de stocul si produsele puse la dispozitie de catre parteneri. Daca te-ai hotarat sa faci o astfel de achizitie atunci trebuie sa stii ca cefintrucks.ro iti pune la dispozitie si programul de plata prin sistem leasing, orin intermediul BCR Leasing. Acesta ofera o dobanda avantajoasa la achizitia de vehicule rulate si furnizate de Cefin Trucks iar beneficiile, in caz ca v-ati gandit la ele, sunt urmatoarele: cea mai mica dobanda la camioane, perioada de finantare de pana la 96 de luni, finantare in euro cu 3.9% dobanda sau in LEI cu 4.9% dobanda cat si cote de asigurare preferentiale, prin asiguratori agreati.

Pentru ca business-urile sunt facute sa mearga bine Cefin Trucks iti ofera camioane rulate multibrand in conditie tehnica excelenta si cea mai mica dobanda pentru finantarea achizitiei in parteneriat cu BCR Leasing. Oferta se adreseaza persoanelor juridice si persoanelor fizice autorizate cu minim 6 luni de activitate si este valabila pentru autovehicule comerciale rulate cu masa maxima autorizata peste 3.5 tone.