Scapa de mirosurile neplacute ale mochetei

Cand ti-ai cumparat mocheta cea noua din sufragerie sau dormitor cu siguranta nu te-ai gandit ca la un moment dat va trebui sa o speli si sa o cureti in asa fel incat bacteriile si acarienii sa nu iti faca probleme. Pentru ca are o tesatura mai deosebita si fibrele sunt altfel decat in cazul covorului mocheta impune un anumit tip de periere si curatate, aspirare, pe care multa lume nu prea are cum sa il aplice. Dispunerea fibrelor si a tesaturii duce la acumularea prafului si a mizeriei in profunzime, o simpla aspirare rapida nu rezolva problema curatenie, la fel cum nici perierea nu e o solutie recomandata pentru ca distruge in totalitate aspectul mochetei.

Mochetele se igienizeaza in conditii optime daca le duceti la o firma cu servicii de spalare si curatare mochete. Firmele de acest tip sunt in aproape fiecare oras, au preturi bune, pachete de servicii personalizate, echipamente moderne si solutii de igienizare bio, testate si adaptate fiecarei tesaturi. Mochetele vor fi luate de acasa sau se pot duce personal la sediul firmelor, in prima faza se vor analiza tesaturile pentru a se stabili cum anume va fi facuta curatarea lor. De la aspirare la spalare si curatare mochete cu spuma activa uscata, la uscare rapida si intretinerea tesaturii, toate aceste servicii sunt de gasit in ofertele firmelor de curatenie cu experienta. In urma curatarii profesionale vor fi eliminate mirosurile neplacute, petele, praful si mizeria din profunzimea tesaturii, substantele folosite sunt ecologice si vor proteja culorile. Fibrele nu se vor degrada, mochetele vor arata ca noi la finalul spalarii si al aspirarii, echipamentele de aspirare utilizate vor fi puternice si vor trage orice fel de mizerie din mocheta, fara sa o distruga.

Echipa mixta care se va ocupa de fiecare mocheta va alege metodele potrivite in functie de vechimea si starea in care se prezinta tesatura, toate operatiunile sunt controlate indeaproape pentru ca la final clientii sa fie pe deplin multumiti.