Ce facilitati ofera blocurile noi de locuinte si de ce merita sa te muti in ele?

In marile orase ale tarii an de an apar din ce in ce mai multe blocuri noi amplasate in ansambluri rezidentiale dezvoltate de firme importante de pe piata imobiliara. Blocurile noi au avantajul ca sunt construite dupa proiecte realizate de cei mai buni specialisti in domeniu, proiecte moderne care respecta toate standardele de siguranta. De asemenea, in toate blocurile noi sunt finisaje adaptate cerintelor de pe piata si proprietarilor, toate dotarile sunt de ultima generatie, de la centrala termica la instalatii sanitare si electrice, parchet, geamuri si usi termopan.

Aspectul exterior al unor blocuri noi Militari este asigurat de o izolatie termica de calitate si de finisaje deosebite aplicate cu tehnologii de top, multe dintre produsele folosite sunt straine, au calitate superioara si sunt puse in opera cu ajutorul echipelor de muncitor cu experienta vasta in domeniu. Practic in blocurile noi ai siguranta mai mare, unii dezvoltatori au inclus si sisteme de supraveghere, paza privata, parcare privata, accesul la utilitati este garantat, noile tehnologii permit mai multe tipuri de servicii disponibile inca din primul moment in care pasiti in apartamente. In ansamblurile rezidentiale cu blocuri noi militari sunt spatii verzi, locuri de joaca pentru copii, supermarketuri si multiple locuri de relaxare, baruri, restaurante, cafenele, puburi, unitati spitalicesti si chiar gradinite si scoli. Practic se doreste ca fiecare proprietar sa aiba cat mai aproape cam tot ce are nevoie si sa poata duce o viata linistita in ansamblu, departe de aglomeratie si de vecinii galagiosi. Si daca tot am amintit de vecini cam toata lumea care isi cumpara apartamente in blocurile noi are un anumit grad de cultura, anumite pasiuni comune, sunt oameni cu un anumit statut social, deci linistea va fi asigurata si nu vor exista diferente prea mari intre oamenii din jurul dvs.

Blocurile noi mai pot avea si balcoane spatioase si o orientare perfecta pentru a va putea bucura de lumina pe tot parcursul zilei, sunt amplasate nu departe de oras, ajungeti rapid in ansamblu, nu sunt probleme cu transportul, unele locuinte sunt chiar in oras, in zone bune si linistite asa ca aveti acces la toate facilitatile de care aveti nevoie.