Cumpara anvelope iarna si ruleaza pe carosabil ca un pilot de curse

Cu toate ca soferul roman nu e invatat sa respecte reguli prea multe, una e sfanta: schimbatul cauciucurilor de vara cu cele de iarna dupa 1 noiembrie, anual. Frica de amenzi si puncte de penalizare ii trimite pe soferi in service, unde, de multe ori, sunt sfatuiti sa schimbe anvelope iarna vechi daca uzura lor e prea mare. Cel mai simplu mod este „fuga” pe Google si cautarea de magazine online care comercializeaza anvelope pentru orice sezon la preturile foarte bune.

Pe anvelopejantealiaj.ro, oferta cuprinde anvelope auto de iarna, pentru 4X4, comerciale, dar si jante de aliaj si tabla de calitate, lanturi antiderapante pentru diferite roti si accesorii utile in orice sezon. Spre deosebire de anvelopele de vara, anvelope iarna au o cu alta constructie si alcatuire, au cauciuc natural si dioxid de siliciu, foarte bune atunci cand sunt temperaturi scazute si cauciucul sintetic avea tendita sa se intareasca. De aici tractiunea perfecta pe toate rotile, siguranta si franarea fara intarziere in cazul aparitiei unui obstacol in timpul rularii pe carosabilul inghetat si cu zapada. Fiecare dintre anvelope iarna cumparate de pe anvelopejantealiaj.ro are niste benzi vizibile la nivelul profilului caii de rulare, asta insemnand o tractiune foarte buna pe zapada si atunci cand carosabilul este foarte umed.

Riscul de acvaplanare este redus simtitor, cu atat mai mult cu cat anvelope iarna sunt mai stabile si „ataca” carosabilul mai puternic decat cele de vara. Michelin a revolutionat in 1946 anvelopele si a inventat RADIAL, cu scheletul ascuns mult sub nivelul protector si o rigiditate surprinzatoare. Astazi, Michelin e poate cel mai puternic producator de anvelope de toate tipurile, oferind o serie intreaga de tipuri de cauciucuri cu o eficienta ridicata. Adancimea profilului trebuie sa fie mereu peste 1.6 mm, cel putin 4 mm, ca sa reziste oricarui tip de carosabil in conditii de iarna. Tinand cont de aceste sfaturi si alegand cea mai buna pereche de anvelope de pe http://www.anvelopejantealiaj.ro/ veti avea o masina echipa ca la carte si gata sa porneasca pe drumurile pline de zapada din peisajele hibernale de prin tara.