Nu mai pierde timpul prin magazine si cumpara piese auto online

Daca in urma cu 15-20 de ani, gasirea unor piese de schimb pentru masina era destul de grea si preturile erau mult mai mari decat ar fi valorat un intreg set de astfel de piese, astazi, totul s-a simplificat gratie Internetului. Magazinele din offline au inceput sa se extinda si-n online, au aparut la vanzare Piese auto online, clientii au inceput si ei sa aiba incredere in cumparaturile online si asa afacerile din online au prins contur.

Avantajul cumpararii de piese auto online este dat de flexibilitatea cautarilor, din fata calculatorului, fara a pierde timp prin magazine, posibilitatea compararii ofertelor in timp real si studierii lor oricat timp se doreste pana la luarea deciziei de cumparare. De asemenea, la alegerea de Piese auto online exista si numeroase discounturi de care puteti profita, promotiile abunda, iar livrarile se fac acasa sau la birou, oriunde doreste clientul. Piese360.ro, magazin online care se ocupa de comercializarea de piese de schimb pentru toate marcile de top prezente pe piata romaneasca, este poate cel mai bun loc de unde puteti incepe cautarile pentru piese de schimb. Oferta este structurata in functie de partile masinii si de tipurile de mecanisme pe care le are, asa ca puteti gasi de la piese pentru motor pana la piese pentru franare, caroserie, pentru climatizare sau directie. Pentru a gasi mai usor tipul de piesa de schimb de care aveti nevoie, in fiecare categorie de produse gasiti filtre pentru alegerea motorizarii, in functie de marca auto, grupa auto, anul fabricatiei, modelul si motorizarea. Lunar pe site gasiti promotii la cele mai vandute produse, reduceri de pret si cele mai noi Piese auto online originale, livrarile se fac rapid si sunt gratuite daca comenzile depasesc 500 de RON.

Coletele se pot verifica si se pot ridica gratuit si de la sediul companie din Sibiu, garantia data pentru majoritatea pieselor de schimb fiind de 18 luni-ea poate varia in functie de categoria de produse comandate, pana la 36 de luni, pentur lubrifianti, de exemplu. Daca nu stiti exact ce sa alegeti, Piese360.ro va pune la dispozitie consultanta gratuita-veti fi sunat sau sunati pentru a afla mai multe despre ofertele firmei care comercializeaza piese de schimb.