Punta Cana all inclusiv

Dupa tot stresul cumulat in timpul pregatirilor de nunta, singurul lucru pe care proaspat casatoritii si-l mai doresc este pregatirea vacantei de dupa petrecere. Acum aveti posibilitatea sa uitati de stres, putand alege o luna de miere all inclusiv intr-o destinatie exotica plina de viata.

Republica Dominicana cu a sa frumoasa statiune Punta Cana poate indeplini toate cerintele pe care un tanar cuplu le-ar putea avea, pachetele oferite in aceasta locatie fiind mai toate in regimul all inclusiv, ceea ce inseamna ca ati scpat de stresul oferit de alegerea celui mai bun restaurant din oras, singura dumneavoastra ‘’grija’’ fiind aceea ce de va relaxa la soare, ori de a vizita principalele atractii turistice oferite de zona. Ca orice locatie care-si respecta gazdele, Punta Cana va pune la dispozitie resorturi de lux de cate 4 si 5 stele, fiecare dotate cu restaurante care sa fie pe placul tuturor turistilor.

In privinta restaurantelor, acestea sunt deschise 24 din 24 de ore, cele din incintele hotelurilor, acoperind cea mai diversificata gama de gusturi, avand posibilitatea de a degusta de la preparate culinare specifice restaurantelor de tip francez, italienesc, japonez ori mediteranean, insa, vi se ofera posibilitatea de a degusta si preparatele culinare dominicane. Daca ati ales pachetul all inclusiv pentru luna de miere este bine sa stiti ca in unele resorturi de lux tinuta este obligatorie, nefiind permisa intrarea in interiorul restaurantelor intr-o tinuta sumara, tinuta de tip casual fiind cea mai indicata.

Pe langa restaurantele cu specific, sejurul all inclusiv implica si anumite beneficii care stau la dispozitia dumneavoastra 24 din 24, cum ar fi accesul la piscina si plaja hotelului, plimbarile prin gradinile hotelului, accesul la internet, pe tot parcursul sejurului securitatea dumneavoastra fiind asigurata zi si noapte, tocmai pentru a evita eventualele neplaceri.

Desigur, oportunitatile de petrecere a timpului in Punta Cana sunt nenumarate, avand posibilitatea de a alege dintre cele mai frumoase plaje ale statiunii, una din ele fiind Plaja Bavaro, cea mai frumoasa din lume desemnata de UNESCO.