O noua etapa in viata fiecaruia

Cand stiti ca e timpul pentru a merge mai departe intr-o noua directie si intr-o noua aventura? Puteti fi vreodata sigur ca ati luat deciza dreapta si noua cale ce incepe este cea potrivita? Dupa ce ati decis recent de a face o schimbare in cariera si viata, provocarea se poate dovedi a fi la fel de dificila cum era de asteptat. Gata cu rutina de zi de zi si Aiua Cartitei. Nu mai stati intr-o cladire de sticla, deasupra lumii si ascultati zumzetul pietei de afaceri. Acum, in loc de a avea un orar fix sunteti gata sa va indepliniti sarcinile zilnice, va treziti la dimineata si decideti ce sa faceti cu timpul dvs. Ce trebuie sa faceti pentru a genera venituri? Cum sa-mi traiesc viata in termenii mei? Si cel mai important, ce sa faceti pentru a atinge fericirea.

Acum patruzeci de ani, aceasta era o decizie foarte grea. Puteati lua calea usoara si sa va resemnati cu cariera actuala si rutina de zi de zi a fost tot ce era de facut.. Acum puteti alege pentru a stabili propriile reguli. In cele din urma, alegeti sa aveti succes bazat pe abilitatile dvs. Acesta este singurul tip de succes care conteaza.

O multime de oameni va vor da contramotive  pentru decizia pe care ati luat-o. De ce sa renunti la un venit constant pentru o sansa pe un taram necunoscut? De ce sa nu urmati calea simpla si continua la jobul actual? De ce sa dati totul si sa luptati pentru a crea o noua cariera? Este situatia actuala intr-adevar asa de rea? Toate sunt intrebari valabile si toate tin de punctul cheie al faptului ca e viata dvs si nu se repeta.

Ati decis cu  timp in urma ca in evaluarea oricaror decizii, unul dintre primele lucruri care trebuie facute este de a decide care optiune este mai usoara si care este mai grea. Evitati alegerile usoare pentru ca exista un motiv pentru care sunt usoare. Noi nu suntem animale in cusca asa ca de ce am actiona ca unul? De ce sa te limitezi daca potentialul tau este nelimitat? De aceea am ales aceasta noua directie.