Pompele submersibile pentru ape murdare

Locuiti la bloc, poate chiar la parter si aveti nesansa de a se fi inundat subsolul? Aveti un santier in constructii si datorita neprotejarii sale anumite zone au fost inundate? Aveti parte de adevarate balti si lacuri de acumulare in gradina sau livada? Cum sa scapati de ele mai usor decat cu pompele submersibile pentru ape murdare?! Concepute special pentru a drena zone cu probleme, pompele pentru ape murdare sunt realizate in general din material plastic (rar din inox) spre deosebire de pompele submersibile pentru apa curate, care sunt realizate in general din inox. Ele difera in functie de diametrul impuritatilor pe care il pot absorbi, acesta fiind de altfel si unul dintre considerentele decisive atunci cand se alege un tip sau altul de pompa. In general pompele submersibile pentru ape murdare sunt obiecte grele, ceea ce le confera stabilitate in mediul in care sunt scufundate.

Pompele submersibile pentru apa murdara pot fi simple sau cu tocator, iar dintre acestea din urma exista chiar utilaje speciale de pompe cu tocator pentru wc. Acestea se monteaza la o baie comlet utilata, in subsol, si li se pot conecta un WC si inca doua dispozitive separate. Astfel de pompe sunt ideale pentru cabinele de dus, pentru lavoar si pentru WC, pentru ca maruntesc tot felul de deseuri nepotrivite care daca nu ar exista aceasta pompa ar ajunge pe instalatia de canalizare – tevi in mod special – si le-ar putea bloca sau infunda.

De asemenea, exista pompe submersibile cu tocator, care se pot folosi pentru curatarea de lichide cu corpuri fibroase sau cu resturi animale.

In timp ce pentru o pompa submersibila pentru ape murdare simpla, preturile pornesc de la 170 RON la pompe-submersibile si ajung pana la un pret maxim de 485 RON, pompele submersibile cu tocator tin mai degraba de gama utilajelor scumpe, pornind de la 1490 si ajungand chiar si la 2750 RON.