Chestionare auto categoria A si cum te ajuta

Cine duce dorul zilelor de mult apuse ale metodelor clasice de dobandire a permisului auto, nu stie ce are de pierdut in prezent. Chiar daca parerile sunt impartite si majoritatea e de parere ca era mai bine  cu metodele clasice, tineretul e de parere ca rezolvarea de chestionare auto categoria A prin intermediul unui calculator este mult mai benefica, mai simpla si desigur ca aduce mai multe avantaje. 

De pilda, poti sa afli daca intr-adevar ai luat sau nu examenul teoretic in timp real, deci nu mai trebuie sa stai sa astepti si desigur ca asa iti pot da seama si ce ai gresit in cazul in care nu ai luat din prima. Astfel mai poti invata in continuare si desigur la urmatoarea sansa sa o duci mai bine. In plus, atunci cand rezolvi chestionare auto categoria A, in momentul in care esti supus testului real, daca ai gresit mai mult de cinci intrebari, testul se blocheaza automat, astfel incat iti dai seama ca nu mai are rost sa te complici, deoarece maximul de intrebari gresite pentru a lua examenul este cel de 4. Asadar, trebuie sa ai un minim de punctaj de 22 de intrebari bune pentru a lua examenul. La categoria A intra vehiculele tip mopede, cat si ATV-urile, iar pentru dobandirea unui permis pentru aceasta categorie e nevoie sa ai minim 16 ani, impliniti la data obtinerii permisului. 

Putem  mentiona si subcategoriile care sunt de altfel A1, aici intra motocicletele care au o putere maxima de 11 kW cat si tricicluri care au puterea maxima de 15 kW, iar categoria A2, unde intra motocicletele cu o putere maxima de 35 de kW, insa pentru aceasta e nevoie sa aveti 18 ani. Pentru categoria A complet, trebuie sa aveti varsta de 20 de ani insa si o experienta de cel putin 2 ani de sofat pe vehicule care intra in categoria A2.