Trenduri de top pentru invitatiile lui 2014

In imensa masinarie organizatorica pe care o presupune o nunta, invitatiile sunt doar unul din multiplele detalii care conteaza si care trebuie sa fie perfecte pentru ca intregul ansamblu sa functioneze si ca totul sa iasa conform planului in ziua cea mare. Pentru ca o invitatie nunta este in primul rand prima carte de vizita a evenimentului, oferind nu numai informatii importante privind data si locul evenimentului ci si detalii, pentru cei care stiu sa citeasca o invitatie si dincolo de textul sau, despre stilul evenimentului si tema pe care o va aborda.

Anul 2014 aduce cateva mari teme in ceea ce priveste organizarea nuntii si in consecinta si in ceea ce priveste stilul invitatiilor alese. Unul dintre tipurile cele mai indicate de invitatii anul acesta sunt invitatiile vintage, fie ca este vorba despre stilul clasic victorian, fie ca este vorba despre perioada art deco, insa totul trebuie sa fie in deplin acord cu invitatia si in restul petrecerii. Pentru ca una dintre cele mai hot culori ale anului 2014 in materie de nunti este navy (bleumarin), foarte bine alese vor fi anul acesta si invitatiile navy in dungi. Temele nautice, in general, pentru cei care au curajul sa iasa din zona clasica, sunt foarte pe val pentru vara lui 2014. Un alt trend important pentru invitatii este acela al folosirii de inserturi de dimensiuni mai mici sau mai mari de panza de sac pentru realizarea invitatiilor. Invitatiile florale sunt de asemenea la mare cautare, fie ca este vorba despre o invitatie foarte viu colorata, fie ca este vorba despre invitatii uni, cu un desen simplu, o unica floare sau cateva floricele mici.

Pentru final, am lasat unul dintre trendurile cel mai intens discutate si care a facut cei mai multi adepti, pentru ca este foarte potrivit nuntilor elegante, cu printi si printese, asa cum si le doresc cei mai multi dintre miri. Este vorba despre invitatiile cu perle, dantela si damasc, care indeamna la folosirea fie a unuia, fie a tuturor celor trei elemente, iar cateva modele foarte inspirate in acest sens veti gasi si la http://www.invitatiisuperbe.ro.