Organizati simplu si eficient orice evenimente corporate prin Agentia Sobis Turism

O echipa numeroasa de angajati care lucreaza intr-o companie mare nu are cum sa ramana sudata daca intreaga activitate desfasurata se reduce doar la munca de birou. Din cand in cand trebuie organizate si evenimente corporate in care angajatii sa se cunoasca mai bine, sa relationeze si sa devina mai motivati sa obtina rezultate. Fidelizarea clientilor existenti sau castigarea de noi clienti sunt alte urmari pozitive ale unor evenimente corporate, asa ca impuscati doi iepuri dintr-o lovitura: angajatii muncesc mai cu drag pentru companie si profitul creste, iar clientii sunt recompensati si li se arata ca respectiva companie tine la ei si-i pune in centrul activitatilor lor.

Pentru ca organizarea si planificarea unor evenimente corporate nu e usoara avand in vedere numarul mare de angajati din companii, Agentia Sobis Turism s-a gandit sa ii ajute pe sefi si manageri sa conceapa, planifice si produca astfel de evenimente, punand accent pe fiecare detaliu si pe originalitatea lor. Serviciile puse la dispozitie de Sobis Turism sunt complete, in timpul evenimentului, post-eveniment si pre-eveniment, echipa de oameni special pregatiti va fi mereu langa dvs. pentru ca totul sa iasa perfect si toata lumea sa se simta bine. Pe langa acest tip de servicii se asigura administrarea evenimentului, proiectului, alegerea locului de desfasurare, serviciile personalizate facand diferenta fata de alte firme care ofera acelasi timp de servicii. Agentia Sobis Turism recomanda din start orasul Sibiu pentru orice training, teambulding sau evenimente de firma, avand grija mereu sa adapteze toate coordonatele evenimentelor in functie de buget si de numarul de angajati sau tipul de companie care li se adreseaza.

Alaturi de aceste servicii se mai ofera si cele de tip individual de business ce includ rezervari bilete de avion, hoteluri in tara si in afara, servicii de catering sau inchirieri auto, servicii agrement. Din oferta curenta evenimente corporate pentru evenimentele corporate face parte si cea de organizare a unor teambuilding-uri sau training-uri la Complexul Pastravaria Albota, o zona unde se ofera de la cazare pana posibilitati infinite de distractie pentru angajati sau organizare de conferinte.