Consultanta SEO – audit si analiza profesionista cu OSEOM

Ce anume oferim in termeni de consultanta SEO?
Sintetic, urmatoarele:

1. O evaluare a concurentei – clientii nostri primesc o analiza preliminara detaliata intr-un document care explica pozitionarea concurentilor sai directi si justifica, drept urmare, pasii ce trebuie urmati pentru depasirea lor.

2. Un audit SEO detaliat tehnic pentru web site-ul tau – OSEOM va analiza in primul rand structura site-ului, modul de navigare al utilizatorilor si va usura accesul robotilor de cautare catre toate paginile site-ului. In pasul urmator, vom verifica urmatoarele:daca exista probleme de indexare, sitemap xml, pagini suplimentare, continut duplicat, spam involuntar, keyword stuffing, layout-ul paginii, redirectari url, redirect non www to www, redirect index.php to homepage, robots.txt. precum si multe alte aspecte tehnice.

3. Sugestii privind ameliorarea aspectului site-ului, reconfigurarea meniurilor si paginilor (SEO on-site) – in acesta etapa vom analiza continutul important din pagina, link-urile din site, cuvinte cheie in link-uri, cuvinte cheie in text, cuvintele cheie de pe langa link-uri, titlul paginilor, headere h1 h2 h3, meta taguri descriere si keywords, meta taguri duplicate, densitatea de cuvinte cheie, relevanta, raportul cod/text, cantitatea de continut indexabil, numarul de pagini, validare html (xhtml), optimizare html, validare css, optimizarea css, fisiere externe pentru css si javascript, URL rewrite, atributul alt, atributul title, cuvinte cheie ingrosate, frecventa actualizarilor.

4. Sugestii privind campania de SEO off-site– vom oferi si explica paleta de posibilitati de promovare in site-uri relevante si populare, pentru a obtine backlinkuri de calitate, un conformitate cu regulamentul Google. Tehnici SEO off-site white-hat care nu atrag penalizarea algoritmului Google Penguin.

Serviciile SEO sau de consultanta SEO nu se opresc la a livra si/sau implementa recomandarile si rapoartele. Iti oferim suport continuu si sfaturi pentru a ne asigura ca strategia este pusa in aplicare in mod corect si este de succes. Avem peste 7 ani experienta in furnizarea de servicii SEO si consultanta SEO pentru toata paleta de companii, de la multinationale la societati mici si mijlocii si persoane fizice.

In plus, la OSEOM nu credem in scurtauri, onorare pe fuga a comenzilor sau angajarea in practici de SEO black hat sau indoielnice. Reputatia noastra a fost construita in ani de zile, echipa noastra lucrand personalizat pentru fiecare client, oricare ar fi bugetul acestuia. Pentru a afla de ce servicii SEO ati mai putea beneficia, vom efectua o analiza aprofundata a eforturilor SEO existente, daca e cazul si vom pregati un raport amanuntit care sa va ilustreze intr-un mod cat mai clar operatiunile ce merita a fi intreprinse pe site-ul dvs.

Principiile noastre SEO sunt ceea ce separa consultant SEO „white hat” (ansamblul tehnicilor si procedeelor recomandate de Google si de celelalte motoare de cautare) de unul "black hat" (care produc spamming, texte ascunse etc) OSEOM se mandreste cu faptul ca a imbunatatit pozitia cientilor sai in in clasamentul motoarelor de cautare prin tehnici de SEO cinstite, etice, care nu-ti pun site-ul in pericol de a fi dezindexat.