Tii la sanatatea familiei tale? Foloseste purificatoare apa La Fantana

Sanatatea noastra e cea mai importanta. Nu putem sa ne simtim bine si sa ne desfasuram activitatile zilnice fara sa avem un organism care sa mearga ceas, un creier care sa fie pregatit mereu sa rezolve cele mai interesante provocari.

Plina de clor, impuritati si tot felul de substante pe care nu avem cum sa le sesizam la inceput, apa de la canal ne poate imbolnavi daca nu luam masuri care sa previna orice infestare. Cu purificatoarele de apa de la La Fantana, numarul 1 pe piata furnizoare de purificatoare, sanatatea ta si a familiei este pusa mereu pe primul plan pentru ca viata pe care o aveti de trait sa nu va fie afectata de nimic. Fiecare dintre purificatoarele comercializate de La Fantana se conecteaza foarte usor la sursa de apa, nu necesita cunostinte avansate si nici prea multa indemanare, asa ca oricine poate sa isi monteze singur purificatorul imediat dupa achizitionare.

Clorul din apa va disparea, apa nu va mai avea un gust rau si un miros infect, orice sedimente sunt eliminate. Volumul de apa ce poate fi filtrata este mai mare decat cel pe care il consuma zilnic o familie numeroasa, asa ca veti bea apa potabila cu adevarat in fiecare secunda. Pentru o siguranta sporita a apei consumate puteti alege purificatoare de apa din gama DeLuxe, economice si cu o tehnologie incorporata revolutionara. Filtrele continute sunt de tip combofiltru, bun atunci cand apa are fel de fel de sedimente, clor sau pesticide, ultrafiltru, pentru microorganismele pe care nu le vedem cu ochiul liber, dar ne pot imbolnavi grav.

Cel mai important filtru continut in purificatoare este cel post carbon, care face apa buna de baut si mai „gustoasa”, pentru ca nu mai miroase a clor si are un aspect frumos, cristalin, exact ca apa de izvor. In functie de abonamentul comandat, La Fantana asigura schimbarea filtrelor la jumatate de an, ozonarea tot la aceeasi perioada, plata facandu-se fie lunar, fie la o perioada stabilita, anticipata.