Vreti o mancare delicioasa sau sa slabiti?

O alimentatie bogata in substante hranitoare si naturale este benefica atat organismului, cat si starii generale de sanatate. Carnea, de orice fel ar fi, nu face decat sa sporeasca numarul de toxine introduse in organism, favorizand alergiile si aparitia celulelor canceroase sau aciditatea urinei. In perioada comunista din Romania si chiar si in ziua de astazi, dietele bogate in soia sunt la mare cautare, mai ales ca aceasta este un bun inlocuitor de carne si regleaza digestia, asigurand necesarul zilnic de fibre si substante minerale.

O forma de prezentare accesibila care poate fi gasita la orice magazin cu produse naturiste online sau offline este Cuburi soia vegetale 100 grame, care contine soia portionata si deshidratata, foarte bogata in fibre vegetale. Din ea se pot face preparate delicioase fara pic de carne si cu un gust extraordinar de bun, usor tolerabile de organism si pline de vitamine si substante necesare dezvoltarii normale a organismului. Originara din China si Japonia, soia are foarte multe intrebuintari, in afara bucatariei, ea fiind folosita de femeile care sunt la menopauza, cele care sunt predispuse la cancer de san sau col si uter. In fiecare bucatica din Cuburi soia vegetale 100 grame veti gasi peste 40% protide, aminoacizi foarte buni pentru organism, saruri minerale, enzime si vitamina B1, B2, C, D, E si A. Pe langa acestea, soia este un stimulator pentru muschi foarte puternic, pentru oase, nervi, energizant de calitate si remineralizant.

Alimentatia bogata in soia este benefica pentru ficat, pentru ca e protejat de orice atacuri din partea substantelor chimice pe care le ingeram vrem nu vrem, previne aparitia tumorilor in organism. Este bine sa se consume soia cat mai multa din Cuburi soia vegetale 100 grame mai ales daca ne confruntam cu astenia, stresul puternic, suntem in convalescenta sau avem reumatism, ateroscleroza sau cardiopatie si obezitate. Dietele pe baza de soia sunt foarte cautate de vegetarieni si asta pentru ca fitosterolii si acizii grasim Omega-3 ard grasimile depuse prin diferite locuri din corp, dar si de femeile care au un ciclu menstrual neregulat.

Asadar, aveti numai de castigat prin includerea in alimentatie a unor cantitati consistente de soia.