Ingrijeste-ti si rasfata-ti corpul cu produse cosmetice Wella

Corpul feminin are nevoie de ingrijire permanenta si poate mai multa decat cel masculin. Pentru ca exista procese specific feminine si hormoni care determina anumite secretii pe care nu le gasim la barbati, femeile trebuie sa fie mereu pregatite cu produse cosmetice Wella de calitate pentru a avea grija de trupul lor.

Cel care are nevoie in prima faza de o ingrijire intensa este tenul feminin, care este expus zilnic la actiunea degradanta a factorilor externi. Procesul de ingrijire a tenului presupune folosirea de produse cosmetice Wella pentru demachiere, tonifiere sau hodratare. Pentru demachiere se utilizeaza in mod frecvent laptele demachiant, cu rol de curatare a tenului si de protejare a pielii delicate a pleoapelor, avand efecte calmante asupra pielii. Tenul sensibil si uscat are nevoie de o lotiune tonica cu ape florale si apa de fructe. Crema pe baza de musetel si verbena sau extract de tei va hidrata tenul in profunzime si va combate efectele trecerii timpului. Cearcanele vor disparea cu ajutorul cremei contur pentru ochi, care atenueaza cearcanele si amelioreaza ridurile si semnele oboselii. Alt tip de produse cosmetice Wella ideale pentru ingrijirea tenului sunt serurile hidratante, actionand in profunzime si reparand dermul afectat de poluare sau de deshidratare. Scrub-ul si masca hidratanta fac si ele minuni in cazul oricarui tip de ten. Scrub-ul regenereaza dermul si inlatura celulele moarte din straturile de piele superioare, inlatura urmele de machiaj si curata tenul in profunzime, fata ramanand luminoasa si tonica.

Impreuna cu scrub-ul puteti folosi si masca faciala, care se aplica de minim doua-trei ori pe luna, pe ten, in straturi cat mai groase, fara a se da in zona buzelor sau ochilor. Si corpul are nevoie de ingrijire permanenta, asa ca e de preferat sa se utilizeze mereu lapte hidratant pentru corp, pentru o piele catifelata, elastica, cu un continut ridicat de uleiuri nutritive precum uleiul de masline, de ape florale de musetel sau verbena. Laptele de corp va forma la nivelul pielii un film catifelat ce va revitaliza dermul. Pentru maini este ideal sa se foloseasca creama hidratanta cu unt de Shea, extract de galbenele si ulei de migdale dulci, cu efecte calmante, regenerante si de protejare a pielii aspre si inflamate de la nivelul mainilor.