Cum va fi moda femei in 2016 si ce imprimeuri vor fi in top

Cum din anul asta mai sunt mai putin de doua luni deja creatorii de moda si marile case de moda si-au facut deja o idee pentru sezonul primavara-vara 2016, sezon care se anunta inca de pe acum foarte spectaculos.

Unele elemente se vor pastra, mai ales cele care s-au dovedit un hit al anului 2015, altele isi vor face prezenta pe nesimtite si se vor vedea clar in toate prezentarile de moda femei de pe parcursul anului viitor.

In 2016 vor fi in continuare la moda carourile, un tip de imprimeu mereu la moda si foarte elegant, mai mari sau mai mici, care se potrivesc perfect cu o tinuta business-le vom descoperi pe sacouri, camasi sau pantaloni evazati stil office, rochii.

Cot la cot cu imprimeurile carouri, daca ni se permite aceasta exprimare, vor merge imprimeurile florale, vedeta anului 2016, care inspira feminitate, delicatate si o tinuta ingrijita. Foarte usor de asortat si bune pentru orice anotimp, imprimeurile florale vor domina moda femei 2016, se vor gasi in tandem cu ghete, dresuri mai groase, jachete de piele, din denim. Pentru cele care vor sa iasa in evidenta cu orice pret au fost incluse in tendintele din moda femei de anul viitor si imprimeurile grafice si formele geometrice, ideale in tinutele casual sau sport.

Toate articolele vestimentare care au acest tip de imprimeu, bluze sau pulovere, hanorace vor fi bine vazute si se vor inscrie in trendul anului ce vine. Desi sunt un exemplu clar de indrazneala si de inedit, aceste imprimeuri se vor afla cu siguranta pe catwalk la marile prezentari de moda programate in 2016.

Nu in ultimul rand, in 2016 vom avea si alta supriza in materie de vestimentatie feminina, respectiv dungile. In 2015 le-am gasit la hainele domnilor, in 2016 insa le vom gasi in mai toate tinutele feminine, desi doamnele au o oarecare oroare din pricina dungilor orizontale care le adauga kilograme in plus in mod artificial.

Dungile marunte si multe nu vor deforma aspectul corpului cu siguranta, iar pentru cele mai sceptice dintre dvs. trebuie sa spunem ca exista si varianta dungilor verticale, vizibile mai ales la sacouri elegante-daca mai sunt si subtiri vor lasa impresia ca persoana respectiva este mai inalta. Cam acestea ar fi in mare liniile pe care vor merge designerii anul viitor, restul tendintelor urmeaza sa le descoperim pe parcurs.