Greseli frecvente facute in organizarea nuntii si cateva idei despre cum se pot evita

In iuresul care caracaterizeaza mai toate aranjamentele si alergatura de pana in ziua nuntii sansele sa uitam ceva important sunt imense. Disperarea de a avea cea mai frumoasa nunta si de a organiza o petrecere pe cinste, pe care sa si-o aminteasca mult timp toti invitatii, va pot aduce in momente neplacute in care sa constatati ca nu ati facut ceva anume sau ca parca mai e ceva de facut dar habar nu aveti ce…

Greseala este omeneasca, nu e nicio problema sa gresim, dar in cazul organizarii nuntii, greselile pot insemna ruinarea evenimentului. Iata in continuare cum poti sa te feresti de cele mai frecvente dintre ele. In primul rand, nu trebuie sa rezervi restaurante nunti sau restaurante Bucuresti pana nu ai clar cati bani poti aloca petrecerii, la fel nu trebuie sa te arunci la plicuri duble daca stii ca ai buget redus-merg foarte bine si invitatiile simple in plic normal sau fara plic. In al doilea rand, nu trebuie sa pierdeti zile intregi gandindu-va la o combinati de flori pentru buchetul de mireasa si pentru decoratiunile de pe mese. E de preferat sa angajati o firma specializata, o florarie, care sa se ocupe de toate aranjamentele florale, iar dvs. sa alegeti doar culoarea si cam atat, si, evident, data cand vor fi livrate florile. Cand se trimit invitatii pentru petrecerea de la restaurante bucuresti ai grija ca toate sa fie primite si oamenii invitati sa vina, sa nu fie trimise degeaba-mai bine intrebi si confirmi venirea inainte de a trimite invitatiile. Alta greseala care poate fi evitata este angajarea doar a unui fotograf, mai ieftin, si pierderea din vedere a importantei imaginilor in miscare si a sunetului-de preferat sa angajati o echipa fotograf-cameraman.

Rochia de mireasa nu trebuie sa fie scumpa ca sa iasa in evidenta - e important sa nu o alegi singura si sa te sfatuiesti cu un designer sau cu un specialist in moda. De asemenea, nu spune totul despre nunta dinainte invitatilor si lasa loc si de surprize de moment si nici nu petrece prea mult timp gandindu-te cand sa faci programarea la cosmetician-s-ar putea sa intervina multe lucruri in acea zi asa ca trebuie sa fie una cat mai departata de data nuntii sau cununiei civile. Si nu in ultimul rand, nu angaja prieteni priceputi pentru intretinerea atmosferei si apeleaza doar la profesionisti.