Surprinde-ti placut baietelul de ziua sa cu noile masinute de la Nichiduta

Daca fetitele sunt mai greu de multumit in privinta jucariilor, la baietei este mai simplu. Nu ai nevoie decat de putina inspiratie si de o alegere perfecta ca sa-i readuci micutului zambetul pe buze. Clipa in care vei striga in sinea ta am gasit masinuta care o cautam nu se poate compara cu nimic, e un moment unic in care astepti doar sa o duci acasa micutului si sa il observi cum se joaca cu ea.

La Nichiduta, magazin online cu o gama variata de jucarii pentru toate varstele poti gasi masinute de toate tipurile, din plastic sau din lemn, mai mici sau mai mari, inspirate din povesti celebre sau din cursele de Formula 1. Pentru baieteii care vor viteza cu orice pret puteti sa cumparati de pe nichiduta.ro masinutele HotWheels, cu un design atragator si un rulaj incredibil de rapid gratie rotilor de calitate si constructiei adaptate nevoilor de joaca ale micutilor. Daca aveti un prichindel care are tendinta sa bage in gurita cam orice gaseste, masinutele cu parti micute si detasabile pot fi periculoase, asa ca puteti lua masinute de curse din lemn, sigure si finisate corespunzator pentru a se evita orice incidente. Si pentru ca orice barbat in devenire adora tot ce seamana cu un puzzle, Nichiduta va propune si modelul de masinuta Isotta, cumpus din noua parti care se asambleaza, complet transparenta, numai buna pentru a invata copilul cum functioneaza o masina adevarata. La varste mici se recomanda masinutele B.Toys moi, colorate si finisate pentru a atrage micutul, cu un design adaptat manutelor micute ale prichindeilor.

Copiii mai mari, de pana in cinci ani, pot sa primeasca o masinuta electronica, cu un claxon cat se poate de real, faruri care se aprind si un „pilot” care pleaca imediat in cursa dupa ce e apasat pe cap. Jucariile de acest fel pot ajuta micutul sa isi dezvolte functiile motorii, imaginatia, dar si vorbirea, asa ca merita fiecare leut cheltuit.