Marca de anvelope Kleber Quadraxer

Fabricantul francez Kleber a sarbatorit in 2010, un secol de la crearea sa, la Paris in 1910. De-a lungul acestui secol de existenta Kleber a inovat adesea lumea anvelopelor mentionand in special revolutionara sa inventie in 1951 a anvelopei fara camera (tubeess). Ca urmare a acestor nenumarate inovatii aduse anvelopelor, in ziua de astazi Kleber este pe locul 6 in preferintele consumatorilor europeni, si indiscutabil preferinta pentru Kleber se datoreaza anvelopelor sale care raspund, toate, la cele 3 criterii de exigenta : fiabilitate, securitate si comportament rutier elegant si silentios. intrat de curand in Grupul Michelin, Kleber furnizeaza regulat anvelope in prima echipare pentru cele mai reputate marci de autoturisme cum ar fi Volkswagen, Opel, Peugeot, Renault sau suzuki.

Asadar - daca doriti sa va schimbati anvelopele puteti sa cumparati cu incredere anvelope Kleber Quadraxer. Anvelopele all seasons de la Kleber, Quadraxer reprezinta un raport bun intre calitate si pret. aceste anvelope Kleber Quadraxer ofera o buna aderenta si o franare eficienta pe suprafete acoperite cu gheata datorita blocurilor clar definite, a canelurilor late si a nervurii centrale cu lamele cu un grad ridicat al densitatii. simbolul fulgului de nea semnifica avizarea acestor anvelope Kleber pentru folosirea in conditii extreme ale sezonului rece. Pe suprafete ude, acvaplanarea este minima, gratie santurilor laterale late si a desenului cu striatii clare ale acestor anvelope all seasons. Franarea pe suprafete ude este caracterizata printr-o distanta scurta si este posibila datorita zonei mari a blocurilor rigide si a nervurii centrale ale acestor anvelope. Marca Kleber, care initial si-a inceput activitatea ca filiala franceza a producatorului american BF Coodrich cu sediul la Colombes in apropiere de Paris, este in prezent parte a producatorului de anvelope Michelin.

Producatorul era cunoscut initial sub numele Kleber-Colombes, dar in anul 1968 compania isi schimba numele in Kleber. Gama actuala de anvelope se adreseaza in primul rand autoturismelor citadine si autoutilitarelor, imbinand armonios necesitatile soferului, confortul dorit, performantele asteptate si siguranta in momentul rularii.