Relaxarea - un paradis in care poti evada mereu

In vremurile stresante in care traim am dori cu totii sa evadam, sa iesim inafara timpului si a spatiului si sa mai petrecem putina vreme in relaxare deplina fara riscul de a mai fi intrerupti de factori externi pana cand ne simtim in stare sa ajungem din nou in lumea cotidiana.

In vremurile astea stresante orice om vrea sa fie rasplatit pe de alta parte pentru efortul pe care il depune, iar la unii chiar functioneaza legea compensatiei. Ce te faci insa - atunci cand satisfactia nu mai exista oricat de multi bani ai primi pentru eforturile tale, si vrei doar sa ai parte de putina relaxare, sa te dezici lumii, sa fii izolat intr-un taram de vis, unde sa nu te mai deranjeze nimeni? Ai avea aceasta posibilitate daca ai sti unde sa apelezi. De exemplu, se spune ca terapia prin masaj este cea mai simpla forma prin care poti sa te ingrijesti in plus, poti sa oferi un adaos de placere corpului. Nu trebuie neaparat sa mergi la un salon, ci poti sa iti achizitionezi si tu un fotoliu pentru masaj, pe care sa il folosesti in confortul case tale si desigur sa beneficiezi de procesul de “destresare” fara prea multe eforturi. <<Masajul este considerat cea mai veche forma terapeutica, originile sale pierzandu-se in negura timpului. Primele dovezi ale acestei forme terapeutice provin din indepartata Asie, fiind semnalata mai tarziu mai la est, in Orientul

Apropiat sau in spatiile geografice ale unor tari precum Finlanda, Rusia etc.>> ne spune specialistii asadar trebuie sa profitam de orice ocazie avem de a ne relaxa prin aceasta metoda, oricat de mult ne-ar costa. In cele din urma nu trebuie sa vizam succesul si averea in viata, ci trebuie sa ne mentinem bunastarea si sanatatea, atat fizica cat si psihica.