Pantofii sport pentru curse auto

Daca cele mai multe dintre tipurile de sport existente astazi necesita tipuri anume de incaltaminte, de ce nu ar avea si competitiile automobilistice articole in mod special dedicate lor? Dincolo de aspectul lor sportiv si de performanta, ghetele pentru curse auto sunt extraordinar de stylish, si adaptate si modei de strada, se pot transforma intr-un produs foarte cool. Exemple in acest sens: Puma Schumacher, Puma Future Cat sau Puma Speed Cat (realizati exclusiv pentru competitiile Red Bull).

Nu sunt ieftini, asa cum nici sportul acesta nu este unul ieftin, dar sunt de un efect considerabil si mai ales nu ii vei gasi pe toate drumurile. Multe dintre perechile de pantofi sport special destinate curselor de masini sunt realizate manual, nefiind cazul sa fie produse de serie mare, si beneficiaza de materiale de cea mai buna calitate (piele de cangur, piele de camila, insertii din carbon, Velcro, etc.). Exista pantofi sport pentru cursele de karting, pentru skateboard si sofat, ca si pentru alte discipline automobilistice. Mai mult chiar, exista si variante destinate exclusiv incepatorilor in ale curselor auto.

Acest tip de pantofi sport barbati sunt extrem de populari in randul pasionatilor de curse de masini, care achizitioneaza astfel de exemplare in calitate de colectionari. Un exemplu in acest sens este modelul Goi Gio, produs in serie limitata, de 100 de bucati, ce s-au vandut in 5 minute pe site-ul companiei, la pretul de 200 de dolari perechea. Un alt produs inedit a fost modelul Puma a10-a aniversare, un model fin, pentru fete, realizat din piele in doua culori si insertii din crom. Insa un singur produs ramane o Fata Morgana pentru colectionarii pasionati de astfel de incaltaminte: DC Gold Rally – oficial considerati cei mai rari pantofi sport de curse de pe planeta. Au fost produsi intr-un singur exemplar si in compozitia lor a intrat si aur. Pretul lor nu a fost dezvaluit publicului.