Cum stii ca vrei o vacanta de vara in Mamaia?

Cand auzi vorbindu-se in jurul tau tot mai des despre hoteluri Mamaia, telegondola, Aqua Magic, Luna Park, Insula Ovidiu si multe altele, inseamna ca vacanta ta se indreapta cu pasi repezi catre litoralul romanesc, respectiv catre frumoasa Mare Neagra.

Chiar daca gurile rele aduc critici litoralului de la Marea Neagra, noi spunem ca acesta merita macar atentia ta. Asadar, cum stii ca vrei sa iti petreci vacanta din vara acestui an la mare in Mamaia?

Inainte de toate, trebuie sa spunem despre Mamaia ca este cea mai renumita si cea mai mare statiune a litoralului romanesc. Pe langa faptul ca este cea mai mare statiune de la malul Marii Negre, acest spatiu se poate mandri si cu faptul ca are una dintre cele mai intinse plaje din intreaga Europa. Aproape 10 kilometri are plaja din statiunea Mamaia, iar latimea acesteia este de 200 de metri. Asadar, plimbarile lungi pe plaja nu vor fi o problema daca alegeti aceasta statiune pentru mult asteptata vacanta de vara a acestui an.

Daca vrei un loc unde poti sa te relaxezi alaturi de familia ta si unde sa te simti in siguranta, Mamaia este locul perfect pentru acest lucru. O vorba din popor spune ca aceasta statiune este cea mai potrivita pentru familisti, persoane linistite, dar care totusi cauta sa petreaca in mod calitativ, alaturi de cei dragi. Aici puteti gasi hoteluri care ofera spatii de tratament si relaxare, piscine, sauna, spa, masaj si multe altele.
Nu doar relaxarea si plimbarile sunt un punct forte al acestei statiuni. Exista foarte multe locuri de distractie. Printre acestea se numara: Aqua Magic, Luna Park, telegondola, Insula Ovidiu, Pontonul din Mamaia, Satul de vacanta Mamaia, si multe altele.

Asadar, daca esti o persoana care doreste sa imbine relaxarea cu distractia, atunci trebuie sa stii ca statiunea Mamaia este locul perfect pentru tine si familia ta. Vacanta placuta!