Sfaturi pentru repetitiile de nunta

Inainte de ziua ceremoniei de nunta va fi o repetitie de nunta planificata. Toate domnisoarele de onoare, cavalerii de onoare, familia apropiata a mirelui si miresei si alti invitati la nunta vor participa la repetitia de nunta in curs de pregatire pentru ceremonie.

Repetitia pentru nunta este, de obicei, programata cu una sau doua zile inainte de ceremonie, astfel incat toata lumea ce va fi la nunta va sti partea lor, sti ce sa faca si lucrurile vor merge bine in timpul petrecerii.
Cele mai multe familii fac o cina in noaptea de repetitie pentru toti membrii la petrecerea de nunta. Unele familii iau cina la un restaurant, unele la casa unuia dintre parinti, iar altele dintre ele o fac la sala de receptie a bisericii unde va fi ceremonia.

In general, familiile mirilor fac planurile si platesc pentru cina de repetitie. Cei mai multi oameni presupun ca nu va fi cina servita dupa repetitie, ci pentru a se asigura ca toata lumea intelege acest lucru si puteti trimite invitatii la eveniment. Este chiar adecvat pentru a trimite aceste invitatii prin intermediul mass-mediei sociale precum Facebook si Twitter.
In cazul in care cina va fi la un restaurant, meniul ar trebui sa fie facut cu cel putin doua saptamani in avans. Veti avea nevoie pentru a apela la un restaurant si sa le spuneti la cat de multi oameni sa se astepte, data la care vor veni si tipul de alimente pe care doriti sa-l serveasca in timpul petrecerii. Va trebui probabil sa platiti un avans, in scopul de a rezerva spatiul in unitate.
Daca aveti cina la casa parintilor mirelui, este de multe ori o reuniune informala cu alimente usoare. Deoarece familia are o mica parte in ceremonie, ei pot lasa de multe ori repetitia mai devreme decat oricare dintre ceilalti participanti si sa mearga la casa lor pentru a incepe prepararea hranei la petrecerea de nunta. Asigurati-va ca toata lumea are indicatii catre domiciliu si ca oamenii care sunt din afara orasului ajung la locatie.

Atunci cand cina de repetitie este servita la biserica poate fi o afacere de catering sau o afacere de familie, cu mancaruri acoperite, cum ar fi cele aduse la o reuniune de familie. Aceste mese au loc numai atunci cand o parte a familiei apartine bisericii ca membrii ei. De multe ori unii invitati se vor oferi pentru a ajuta la masa, pregati si chiar servi mancarea, si apoi sa curete incaperea. Trebuie sa va asigurati ca cineva va curata camera, bucataria si parti ale bisericii utilizate in timpul cinei.
Nu exista alimente bune sau rele pentru a servi in timpul uneia dintre aceste mese. Cel mai bine este daca alegeti alimente cu care familia este obisnuita, si nu incercati sa fiti prea fantezisti cu cina. Mentinerea meniului simplu va va permite sa va relaxati si sa va bucurati de eveniment. O repetitie de nunta este, de obicei planificata una sau doua zile inainte de ceremonia de nunta, si dupa repetitie familiile mirilor servesc de obicei cina pentru toata lumea in petrecerea de nunta.