Produse din peste

Mancarea bio nu inseamna numai legume si produse extrem de light, numai orez sau ceaiuri, ci inseamna mancare sanatoasa precum sunt si mult adoratele produse din peste, preparate cu cea mai mare atentie de catre cei mai iscusiti bucatari pasionati de sanatate.

Preparatele din peste sunt bogate in acizi grasi omega 6 si omega 3, acizi esentiali de altfel, in potasiu, in proteine, vitamine si multe alte minerale. Indiferent ca va doriti sa slabiti sau ca vreti sa adoptati un stil de viata si o dieta mai sanatoase, carnea de peste este reprezentata ca fiind o foarte buna alternativa chiar de medicii specialisti. Daca doriti sa aveti un program alimentar echilibrat atunci este suficient sa consumati macar de trei ori pe saptamana produse din peste, insa recomandate sunt cele bio si nu cele care au fost prelucrate peste masura. Iar aici nu vorbim in niciun caz de pestele prajit sau de cel facut in tigaie cu legume calite. Alimentele sanatoase ca si produse din peste sunt de regula cele a caror prelucrare nu necesita mai mult de un proces natural precum afumarea sau marinarea. Icrele de altfel, desi au un continut caloric destul de ridicat, sunt foarte bune, dau multa energie si  au un gust incredibil de bun. Pe site-ul www.bioportal.ro gasiti cele mai alese produse din peste.

Beneficiile consumului de produse din peste sunt foarte cunoscute iar aici putem sa enumeram cateva foarte importante si anume: accelereaza arderile de la nivelul organismului, previn cancerul cat si anemia, ajuta la tratarea osteoporozei, ii ajuta pe cei care sufera de boli cardiovasculare si previne bolile de acest tip, consumul de produse din peste mareste aportul de calciu de la nivelul intregului organism, previne  renumita boala in ultimul timp - Alzheimer, previne inflamatiile si in plus consumul constant de peste poate sa aiba chiar si un efect bun asupra persoanelor depresive, ori a celor care au tulburari de personalitate.