Esti in cautarea unei firme de transport marfa international?

Te-ai hotarat sa te muti in strainatate sau pur si simplu vrei sa trimiti marfa patronului dintr-o tara europeana? Atunci sigur esti deja in cautarea celei mai bune si mai rapide firme de transport marfa international. transportsigur.ro este pe piata de profil de peste 10 ani si ofera zi de zi cele mai eficiente si mai rapide servicii de transport marfa international aproape oriunde in Europa.

Printre tarile unde se poate transporta marfa cu masinile din parcul autor dedicat se numara Spania, Germania, Marea Britanie, Turcia, Italia, Danemarca, Franta, Rusia si multe altele. Cu un management perfect, firma de transport marfa si mobila va ajuta sa faceti o economie considerabila si sa fiti relaxat pe toata perioada transportului de care se ocupa personalul calificat al companiei. Masinile au reviziile facute, sunt curate, dotate cu prelata, la nevoie, au lift in spate si lize electrice, au accesorii de interior pentru asigurarea marfii pe parcursul transportului. Cu 3.5 tone gabarit, autoutilitarele pot merge si prin centrul oraselor sau prin zonele turistice, ajungand mai repede la destinatie si in siguranta. Dar cu masina fara sofer e ca inghetata fara cornet, http://transportsigur.ro/ va pune la dispozitie cei mai buni soferi, cu mii de kilometri la activ si avand la indemana sisteme GPS si de comunicatii moderne pentru ca dvs. sa stiti in orice moment in ce etapa se afla livrarea marfii.

Camioanele va vor ajuta sa transportati marfa chiar si pe alte continente, fiind adaptate standardelor de siguranta si asigurand mereu un transport autorizat pentru persoane fizice si juridice. Ele sunt incapatoare, spatiul este organizat cu atentie pentru a incapea toata marga, gestionarea marfurilor transportate facandu-se cu ajutorul angajatilor special instruiti si gata sa va sprijine orice alegere. Daca aveti nevoie de asistenta si consiliere sau vreti sa stiti care mai e stadiul transportului puteti suna la Call-Center-ul dedicat si veti afla in cateva minute toate informatiile necesare.