Nu lasa prostata sa te afecteze

Femeile au probleme cu ovarele, cu menstruatia lunara, cu cistitele, cu temutul cancer mamar. Nici barbatii nu sunt mai fericiti. Pentru ei, colonul si prostata sunt cele mai sensibile organe, care pot fi atacate oricand de boli sau chiar de tumori si virusi care pot distruge complet viata domnilor care nu au tinut cont de nimic pana la o anumita varsta.

Daca tinerii nu prea au de ce sa se teama si nu intampina dificultati la urinare sau ejacularea din timpul unui act sexual finalizat cu orgasm, barbatii trecuti de 50 de ani incep sa simta pe pielea lor ce inseamna sa ai prostata lenesa. Urinari frecvente in timpul noptii, dureri in timpul mictiunii, efortul mai mare de a atinge orgasmul si de a elimina lichidul seminal in afara organului sexual masculin, acestea sunt doar cateva dintre semnele clare ca prostata nu mai poate face fata singura si trebuie ajutata. Prostata este o glanda aflata imediat sub vezica urinara barbateasca, cu functie extraodinar de importanta in asigurarea unei miscari suficient de rapide si de puternice a spermei catre uterul femeii in vedere conceperii unui copil si reproducerii normale. De la o varsta, mai ales dupa 50 de ani, barbatii incep sa nu mai fie stapani pe prostata, facand adenom de prostata, prostatita sau mai rau cancer de prostata. PROSTATOFORT, medicament complet natural de la Cufarulnaturii, magazin naturist online cu produse originale, 100% din plante si extracte naturale, atent selectionate poate ajuta la ameliorarea si prevenirea aparitiei bolilor comune ale prostatei. PROSTATOFORT scade concentratia de DHT si impiedica cresterea volumului prostatei, prevenind multiplicarea celulara. Odata cu scaderea volumului prostatei nu mai exista urinari frecvente mai ales in timpul noptii, dispare durerea din timpul mictiunii, iar ejacularea de la finalul actului sexual este mai puternica si mai ferma. Una dintre plantele incluse in compozitia extraordinar de eficienta a medicamentului, Pygeum Africanum, este un foarte bun antiinflamator, un antibiotic foarte puternic.

De asemenea, planta miraculoasa blocheaza acumularea colesterolului la nivelul prostatei si sustine functionarea ei in parametri normali pentru varsta la care se afla pacientul. Pe de alta parte, extractul de Saw Palmetto reduce si el unele inflamatii asociate cu marirea prostatei, contribuie la o functionare impecabila a testiculelor si determina o nevoie crescuta de a intretine relatii sexuale cu partenera. Cu o traditie de peste 200 de ani, Saw Palmetto este folosit cu succes in diferite afectiuni ale aparatului urogenital, avand rezultate remarcabile de fiecare data cand e administrat in doze specifice fiecarui pacient. Cum prostata poate atrage ca un magnet celulele canceroase, complexul de substante naturale din pastilele PROSTATOFORT, in special zincul si vitamina E, dar si acidul L-Glutamic sau L-Alanina pot preveni instalarea cancerului, care poate ataca la orice varsta. Administrarea medicamentului natural se face doar dupa masa, vreme de cel putin 45 de zile, tratamentul putand fi continuat pana la 120 de zile.

Dupa comandarea produsului de pe Cufarulnaturii si confirmarea comenzii, aceasta va ajunge la destinatar prin curier in 1-3 zile de la primirea comenzii. Returul e permis oricand un produs e deteriorat de la transport, este expirat sau nu a fost primit produsul comandat. Singura conditie este ca ambalajul sa fie retrimis intact.