Top Imobiliare, locul ideal pentru a incepe sa cauti case de vanzare

Costurile tot mai mari pe care le implica un apartament la bloc i-au indemnat pe romani sa regandeasca ideea de locuinta. Daca unii au preferat sa se mute in garsoniere in care spatiul nu-ti permite nici sa faci doi pasi in linie, unul dupa altul, fara sa te lovesti de vreo mobila, dar unde pretul intretinerii si utilitatilor este evident mai mic, altii au preferat sa stranga un ban si sa investeasca in case de vanzare Prahova.

Piata imobiliara din Prahova a fost si este infloritoare, dovada si cele peste 380 de anunturi de vanzare din sectiunea case, vile, case familiale de pe Top Imobiliare, cel mai vizitat site de anunturi imobiliare. Avantajele oferite de Top Imobiliare, sunt, pe langa anunturile selectate si verificate, posibilitatea de a vedea exact cand a fost actualizat anuntul-fiecare anunt este actualizat in timp real, dar si functia speciala Agenda, care permite administrarea si comentarea la ofertele favorite de pe site. Pentru a ajunge mai usor si mai rapid la anunturi case de vanzare Prahova, pe Top Imobiliare au fost implementate filtre de cautare rapida pe bara laterala stanga, un motor de cautare aflat in partea superioara, dar si o cautare „regionala”, pe judete si zone administrative, accesibila prin intermediul link-ului din subsolul Home Page Imobiliare in Romania. In pagina fiecarei oferte de vile, de exemplu, gasiti informatii complete si descrieri detaliate ale proprietatii, poze reale pentru a vedea exact conditiile si starea case de vanzare Prahova. Ca sa ajungeti imediat la adresa unei oferte, multe anunturi au si un sistem de ghidare via Google Maps, datele de contact ale proprietarului fiind disponibile oricand, pentru a se evita intermediarii, negocierea purtandu-se direct.

Preturile sunt foarte bune, pornind chiar si de la 20.000-25.000 de euro, ajungand pana la 300.000 sau mai mult, in functie de dotari. In cazul agentiile imobiliare care se inregistreaza prima data pe site au reclama gratuita timp de 12 luni. Utilizarea facilitatilor site-ului este posibila dupa inregistrarea si crearea unui cont de user, postarea anunturilor fiind deosebit de eficienta si de usoara, cu doar cateva click-uri.